reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

Dzisiejsza rozmowa przed kąpielą:
- Milenka jaki tu bałagan u Ciebie, co trzeba zrobić?
- Trzeba posprzatać
- To chodź, pomóż mamusi
- Nie, nie lubię sprzatać!
I odwróciła się na piętce i poszla sobie :cool: Wdała się w mamusię heh..... :-p:eek:

reklama
A Oli nie wdała się w mamusię ani w rodzeństwo :-D bo muszę powiedzieć, że potrafi nabałaganić strasznie, ale jak jest hasło "sprzątamy" to elegancko zbiera ze mną lub innym domownikiem zabawki. Starsi buntowali się pamiętam tak jak Milenka :tak:

Hubek - brawo! Jednak sytuacja czasem może zmusić do wysiłku :tak:

U nas ulubione słowo to ojej. Większość zdań zaczyna na ten wyraz :-D
Ojej, a kto to? albo Ojej jakie ładne topy! (rajstopy).

A Oli nie wdała się w mamusię ani w rodzeństwo :-D bo muszę powiedzieć, że potrafi nabałaganić strasznie, ale jak jest hasło "sprzątamy" to elegancko zbiera ze mną lub innym domownikiem zabawki. Starsi buntowali się pamiętam tak jak Milenka :tak:

Hubek - brawo! Jednak sytuacja czasem może zmusić do wysiłku :tak:

U nas ulubione słowo to ojej. Większość zdań zaczyna na ten wyraz :-D
Ojej, a kto to? albo Ojej jakie ładne topy! (rajstopy).

To kuba bardzo podobny do oli,sprząt super,choc trzeba pomagać,no i "ojej" na porządku dziennym.:tak:

A mi rośnie chyba mały kłamczuszek hihi... bo ciągle jak coś pokazuje to mówi że to miała "Milenka miała pasikoniczka, Milenka miała taką dynię, Milenka miała konika" itd.. :zawstydzona/y::happy:

A mi rośnie chyba mały kłamczuszek hihi... bo ciągle jak coś pokazuje to mówi że to miała "Milenka miała pasikoniczka, Milenka miała taką dynię, Milenka miała konika" itd.. :zawstydzona/y::happy:
Może Milenka ma na myśli "chciała" :confused:
Oli w każdym razie mówi chcę trochę tego czy tamtego w kółko :tak:

Ostatnia edycja:
Victor co do sprzątania to jest bardzo porządnym chłopcem:tak: Uczyliśmy go od zawsze, że powinien po sobie posprzątać jak coś nabałagani:tak: Efekt jest czasem taki, że ciągle biega ze ściereczką jak mama wyciera kurze i mi pomaga, jak coś rozsypie to idzie po szczotkę i szufelkę i zamiata;-) Odkurza swoim odkurzaczem, a w prawdziwym zwija kabel - strasznie to lubi;-) Poza tym wyciera rączki w ściereczkę koło zlewu, wyrzuca papierki do kosza i inne śmieci. Wie nawet gdzie recycling, a gdzie odpadki. Czasem jak nie wie to stoi i się pyta "tu?...":-D

reklama
Moja sprzata ;-),gotuje;-),wypełnia druki do skarbówki ;-)ale za cholere nie chce sie nauczyc ktora jest godzina na zegarku :-p:rofl2::ninja2:
moze dlatego ,ze mam zegarek szary a ona tego koloru nie zna:baffled::-D:-p:-p:-p;-);-);-);-);-)

Do góry