reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

reklama
robi przewroty w przód:szok: i jestem tym przerażona, bo robi je najczęściej u Madzi na łóżku, a ostatnio nawet na parkiecie i nic nie pomaga jak jej mówię, żeby tak nie robiła:baffled:

robi przewroty w przód:szok: i jestem tym przerażona, bo robi je najczęściej u Madzi na łóżku, a ostatnio nawet na parkiecie i nic nie pomaga jak jej mówię, żeby tak nie robiła:baffled:

o matko!:szok:

A Zosia podobnie jak Emilka po sobie sprząta, odnosi kubeczki wyrzuca resztki jedzenia do smietnika..itp. jak mwisz Gosia duzo by pisać...achh te dzieci tak szybko ucza sie wszytskiego od nas.

Zosia jak ja maluje usta :sorry2:

Maja też niestety robi przewroty, ale najgorsze jest to, ze Madzia kiedyś zareagowała na to śmiechem. Teraz jak mała chcac siostrze zrobić przyjemnosć od razu robi fik. Magda się nie może powstrzymać od śmiechu i nic nie dają moje reakcje.

reklama
Do góry