reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

Oli od wczoraj mówi "cie" (cześć) na powitanie. Wczoraj na spacerze zobaczyła swoją koleżankę z piaskownicy, wyrwała mi się i leci do niej z wyciągniętą ręką, żeby się przywitać i krzyczy "cie, cie". Tak śmiesznie to wyglądało, mówię Wam :-D
Nie wiem czy pisałam, ale na powitanie lub pożegnanie (np jak stoimy na balkonie i żegnamy kogoś kto od nas wyszedł) kiwa ręką i mówi też "ej" co oznacza "hej".

Filip też wola "hej", do ludzi tych co ich wita...na pożegnanie mówi "papa"...jak tylko ktoś powie _ no to idziemy_ to on odrazu "papa":-D:-D

reklama
Martusia i Sarka niezłe gaduły ;-) super :-) gratulacje :-)

no niezłe są :-D:-)
oj mojej Zosi baaardzo daleko do mówienia, jedyne słowo ktore dobrze i wyraznie wymawia to MAMA

ale ostatnio np. nauczyla sie chodzić w moich butach i potrafi tak pół dnia zmieniając obowie to na sportowe , bardziej eleganckie lub papcie:-p

Oliweczka, to Twoja Zosia strojnisia mala. :-D:-D:-D:-D Milena ostatnio chce zebyjej kremowac szyje (widzi jak ja kremuje sobe twarz i szyje) i ciagle sprawdza czy ma spinki we wlosach. Jak ich nie ma to trzeba jej je zalozyc. Poza tym bardzo lubi przegladac sie w lustrze.

Oliweczka, to Twoja Zosia strojnisia mala. :-D:-D:-D:-D Milena ostatnio chce zebyjej kremowac szyje (widzi jak ja kremuje sobe twarz i szyje) i ciagle sprawdza czy ma spinki we wlosach. Jak ich nie ma to trzeba jej je zalozyc. Poza tym bardzo lubi przegladac sie w lustrze.
Zosia i Milenka dwie strojnisie:tak::-)

Filip też sam chce sie balsamować po kapieli..:-D:-D

No i widzę, że niezłe panienki mu sie szykują - elegantki ;-);-);-) :-D:-D:-D

to prawda,podobnie jak u Ciebie karolina udaje ze balsamuje sobie nogi (jak mama) spineczki musza byc na glowie oraz czapka :-)hehe

no prosze jaka dama! super! :tak::-D

he he slodkie MILENKA i ZOSIA!!! MALE DAMY!
a mi sie wlasnie przypomnialo ze moj jednosylabowiec o imieniu LAila (dotyd tylko MA BA NIE BOOM itd) dzis pierwszy raz w zyciu cos powtarzala co jej powiedzialam. wreszcie doczekalam sie MAMA, dada, TATA, Diadia..niby nic ale ciesze sie jak glupia...:-):tak::-D

he he slodkie MILENKA i ZOSIA!!! MALE DAMY!
a mi sie wlasnie przypomnialo ze moj jednosylabowiec o imieniu LAila (dotyd tylko MA BA NIE BOOM itd) dzis pierwszy raz w zyciu cos powtarzala co jej powiedzialam. wreszcie doczekalam sie MAMA, dada, TATA, Diadia..niby nic ale ciesze sie jak glupia...:-):tak::-D
Wielkie brawa dla Lailusi:tak:

reklama
Do góry