reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

Rozalka:-D:-D:-D.
Milenka zdolna dziewczynka:tak:.
Konrad tez z mowieniem na bakier,choc zauwazm,ze nieraz potrafi powtorzyc jakas sylabe po mnie.Powtarza w miare ladnie tylko tatata:-p.A jeszcze do niedawna tylko mamama:-D.
Moj starszy synek zaczal mowic jak skonczyl 2 latka i to stopniowo(wyrosl na zdolnego chlopca,wiec na szczescie szybkie mowienie nie ma sie nic do inteligencji pozniejszej:-p).Mysle,ze tak bedzie i z Kondziem.Corcia natomiast mowila bardzo wczesnie,a w wieku 1,5 roku to juz całymi zdaniami.Fajnie sie tego słuchało:tak:

reklama
jeszcze raz gratuluje dziewczynkom!!:tak: super ze juz tak ladnie dreptaja:tak:

moj len nie zamierza chodzic. woli 4 lapki niz 2 :baffled:

chyba jako jedyna z lutowych dzieciaczkow.:nerd:

Jenni z mowieniem to tez troche na bakier mowi tata od czasu do czasu mama , cici , jak cos jej smakuje to robi mmmmmmmm i pokazuje ciiiiiiiiii jak mam byc cicho:-D i to w sumie wszystko:confused:

Irtasia,przypomnialas mi,ze Konrad tez mowi "mnam mnam" na jedzenie;-):-):tak:.Po swojemu za to gada jak nakrecony:-D

Moja Milenka tez po swojemu gada jak nakrecona. Poza tym mowi: mama, tata, baba, daj, co to?, dziesc (co znaczy czesc ). Czasami powie dzidzia lub dziadzia. :tak::tak:
Chodzic tez lubi coraz bardziej niz raczkowanie, robi kosi kosi, tulimy, bravo, jaka duza jestem itp. Ogolnie bardzo z niej bystra i przede wszystkim wesola dziewczyna (z czego bardzo sie ciesze). Przestaje tez powoli bac sie obcych.

Oli też już wchodzi i schodzi tyłem z kanapy bez problemu. Ale ja i tak zawsze mam obawy, że może spaść. A dziś weszła na pufę w Pauliny pokoju, żeby sobie zciągnąć myszkę komputerową ze stolika i zeszła też bez problemu - dobrze, że tego nie widziałam :sorry2:

jeszcze raz gratuluje dziewczynkom!!:tak: super ze juz tak ladnie dreptaja:tak:

moj len nie zamierza chodzic. woli 4 lapki niz 2 :baffled:

chyba jako jedyna z lutowych dzieciaczkow.:nerd:

Leniwiec też woli cztery łapki od dwóch :-D, co prawda jak ją postawie to chodzi za mną sama, ale żeby sama wstała i poszła to nic z tego ;-)

reklama
Do góry