reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
brawa dla Kubusia!!! teraz to jak się rozbiega, to wszędzie go będzie pełno
HUbek zauważyłam rozumie bardzo duzo poleceń: usiądź, wstań, daj, rzuć (do taty, do mamy.itp.) chodź, zrób papa, no i słucha jak powiem, że nie wolno, chociaż czasami sie zdrzy, że chce spróbować jeszcze raz, ale przy kolejnym zakazie już sie poddaje
HUbek zauważyłam rozumie bardzo duzo poleceń: usiądź, wstań, daj, rzuć (do taty, do mamy.itp.) chodź, zrób papa, no i słucha jak powiem, że nie wolno, chociaż czasami sie zdrzy, że chce spróbować jeszcze raz, ale przy kolejnym zakazie już sie poddaje
Gratki, dla wszystkich nowych umiejętności jakie nabywają nasze pociechy. Lenka chodzi jak ją postawię i ucieknę, ale tak żeby sama to absolutnie nie - ostrożnie, oceni sytuację i może się skusi zrobić parę kroczków, no nawet parenaście. Ale chyba o chodzeniu jeszcze nie można mówić, bo to jest strasznie leniwe dzieciątko, w końcu Leniwiec :-)
HUbek zauważyłam rozumie bardzo duzo poleceń: usiądź, wstań, daj, rzuć (do taty, do mamy.itp.) chodź, ......
Ale sie usmialam to zabrzmialo jak polecenia wydawane pieskowi...bez urazy....
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
hehe to prawdaAle sie usmialam to zabrzmialo jak polecenia wydawane pieskowi...bez urazy....
mysia23
mama dwójeczki
musztra...
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
faktycznie mogło tak zabrzmieć
ale przecież nie mówie wszystkiego pokolei :-) tylko w trakcie zabawy powiem np usiądź Hubciu i Hubek sobie siada itp. :-)
no ładnie, teraz wyszlo ze HUbek chodzi jak w zegarku
reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
nie no przeciez ja tylko zartuje.....wiem ze tak nie jest
chyba......hihihi
wiem wiem, że żartujesz:-)
no a Hubek chyba by sie nie dał tak podporządkować i chodzic jak w zegarku - to istny zywioł jest i czasem trudno go w jednym miejscu utrzymać chociażby minutkę:-)
Podziel się: