reklama
Rozalka, nie przejmuj się Maja jeszcze długo nie będzie chodzić, bo stać sama umie tylko przez kilka chwil i daleko jej do pełnej równowagi. Teraz ma frajdę jak puści się np. mebli i kilka kroków zrobi samo. Po tym upada na pupę.
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Ufff,a już myslałam,ze jesteśmy sami.Rozalka, nie przejmuj się Maja jeszcze długo nie będzie chodzić, bo stać sama umie tylko przez kilka chwil i daleko jej do pełnej równowagi. Teraz ma frajdę jak puści się np. mebli i kilka kroków zrobi samo. Po tym upada na pupę.
moja to pokochała wrecz teraz swoja butelke z piciem prawie sie z nia nie rozstaje nawet spi z niau nas to ciezko bedzie sie przesawic na cos innegoMilenka już normalnie chodzi i przestała raczkować, ale za to pije ciągle ze smoczka... ani z niekapka, ani z bidonu nie potrafi a już chyba najwyższy czas żeby porzuciła picie z butli
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Mają jeszcze czas Joasiek, chociaż Zosia pije herbatke z normalnego kubeczka i juz jej się po brodzie nie leje :-) a wczoraj przez 4 sekundy stała bez trzymania :-)
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Niepozwalaj malej na spanie z butelka bo to pierwszy krok do pruchnicy i pozbycia sie zabkowmoja to pokochała wrecz teraz swoja butelke z piciem prawie sie z nia nie rozstaje nawet spi z niau nas to ciezko bedzie sie przesawic na cos innego
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Do przecinka tak samo, no i co do picia to nauczyła się i pije ze wszystkiego: cyc;-), butla tylko z mleczkiem, sok lub herbata w butli beee:-), woli w zwykłym kubku, niekapku lub rurką. I myśle, ze skoro dobrze pije ze wszystkiego to najwyższy czas pożegnać się z cyckiemMilenka już normalnie chodzi i przestała raczkować, ale za to pije ciągle ze smoczka... ani z niekapka, ani z bidonu nie potrafi a już chyba najwyższy czas żeby porzuciła picie z butli
reklama
agusia9915
Matka wariatka
sara robiła to samo
w sobote
kupiłam kubek KAPEK
kubek z dzubkiem i pije jak nigdy
jestem w szoku
od niedzieli wypiła tyle co kiedys przez 2 tygodnie
w sobote
kupiłam kubek KAPEK
kubek z dzubkiem i pije jak nigdy