reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

Ale się dziś uśmiałam:-D:-D:-DMąż napompował Kubie taki basen-łódz podwodna z piłeczkami tzw.suchy basen.No i Kuba szalał na całego.Po całym dniu kilka razy mąż powtarzał Kubie, by podał mu żółtą piłeczkę.No i maluch załapał,kilkakrotnie mu podał właściwą piłkę(widziałam kątem oka),a jak mnie zawołał by sie pochwalić,co nauczył synka,to Kubulek na hasło"Daj tatusiowi żółtą piłkę" podał mu.....fioletową.Ale się uśmialiśmy,Kuba tez.
Śietna rzecz ten suchy basen,polecam.Można kupić piłeczki i wrzucić do zwykłego basenu lub kojca.A śmiechu przy tym i zabawy....:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Ja jeszcze czekam na slowo mama tylko jak marudzi to jej cos takiego podobnego wychodzi :dry: a tak to tylko tata i tata.
Od paru dni Jenni chodzi za kotami i mowi ci-ci ci-ci ci-ci:tak:
a od 2 dni raczkuje ale jeszcze powoli :tak:

No proszę, gratulacje dla Jenni, jednak zaczyna raczkować :-)

Oli jak coś chce, to pokazuje na to paluszkiem od jakiegoś czasu. A dziś zaczęła mówić przy tym pokazywaniu "tam".

reklama
wszystkie dzieciaczki zdolniachy no :-) gratulujemy wszystkim nowych umiejetności:tak:

Hubek nareszcie zaczął robić pa-pa :-) i jak zacznie to nie może skończyć :-D
Pokazuje na różne przedmioty paluszkiem, umie pokazać aniołeczka, pieska, kotka, samolot w książeczce, pana na rowerze, ptaki, itp. :-) a dzisiaj pokazuje gdzie ma auka (ałka:confused:) bo podrapał raczkę i krewka poleciała i teraz pokazuje jak sie go zapyta:sorry2:

Do góry