reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Super,ale zdolniacha,nie ma co.Oli właśnie przed chwilą zrobiła samodzielnie swoje pierwsze 3 kroczki :-) powoli, nie tak galopem jak Jenni, po każdym kroczku zatrzymywała się i łapała równowagę
Kuba ćwiczy intensywnie stanie bez trzymanki.Puszcza się,macha raczkami i się cieszy.
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Oli właśnie przed chwilą zrobiła samodzielnie swoje pierwsze 3 kroczki :-) powoli, nie tak galopem jak Jenni, po każdym kroczku zatrzymywała się i łapała równowagę
brawo dla Oliwki teraz to juz kwestia paru dni
oska
Fanka BB :)
My również przyłączamy się do gratulacji
ale Dzieciaczki już wiele potrafią a jeszcze przed chwilą leżały zawinięte w beciki ....
Amelka dziś karmiła swoją Laleczkę
i sama próbuje stanąć- bałam się ją póścić ale widzę że niektóre Dzieciaczki to już mali akrobaci ;-) więc jutro spróbujemy
ale Dzieciaczki już wiele potrafią a jeszcze przed chwilą leżały zawinięte w beciki ....
Amelka dziś karmiła swoją Laleczkę
i sama próbuje stanąć- bałam się ją póścić ale widzę że niektóre Dzieciaczki to już mali akrobaci ;-) więc jutro spróbujemy
BRAWO Oliwka!
A Maja teraz też mnie zaskakuje. Oczywiście nie chce raczkować, ale radzi sobie na inne sposoby. Ale przede wszystkim potrafi się podciągnąć i stanąć. I bardzo ją to cieszy. Zresztą ostatnio na stojąco by się bawiła, kąpała, a co najgorsze jeździła w samochodzie.;-)
A Maja teraz też mnie zaskakuje. Oczywiście nie chce raczkować, ale radzi sobie na inne sposoby. Ale przede wszystkim potrafi się podciągnąć i stanąć. I bardzo ją to cieszy. Zresztą ostatnio na stojąco by się bawiła, kąpała, a co najgorsze jeździła w samochodzie.;-)
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Oczywiście gratulujemy Oli,ale wcześniej podziwialiśmy pędzącą Jenni.Gratulacje dla Oliwki!!!!!!!!
Wiedzialm,ze bedzie pierwsza:-).
Oli właśnie przed chwilą zrobiła samodzielnie swoje pierwsze 3 kroczki :-) powoli, nie tak galopem jak Jenni, po każdym kroczku zatrzymywała się i łapała równowagę
Brawa dla Oliwci!!!!:-):-)
reklama
Podziel się: