reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

Sara mowi DAJ a mowi to tak: daa daa-co oznacza ,ze nam cos daje do buzi lub my mamy jej cos dac :tak:
robi ładnie na nocniczek
za kazdym razem jak ja posadze cos jest no i nie ukrywam, ze przez moja głupote juz mi 2 razy spadła z niego na glebe ale uspokojona posadziłam z powrotem zeby nie było traumy

reklama
Brawo Sara!
Oliwce dziś do repertuaru doszło pokazywanie "jaka duża" tzn podnosi ręce do góry. Czyli obecnie jest bardzo nastawiona na naśladownictwo.

hehe:-D a u nas Julcia nauczyla sie nowych slowek, brzmiacych podobnie jak ''TIRLI TIRLI'' ''DILI DILI'' , a jak jej cos spadnie to mowi ''BA'', zamiast BAM
Tak jej sie to spodobalo, ze juz nawet w nocy sie budzi byleby tylko sobie pogadac:happy2::-D

rozalka całkiem fajna stronka :tak: Ale szczerze mówiąc, to ja wogóle nie zaglądam na takie kalendarze żeby się nie stresować że moje dziecko czegoś nie potrafi. Wolę cieszyć się z tego co już umie, jak dla mnie to bardzo dużo :-D

No zgadzam sie z Tobą Joasiek, jakbym miała patrzeć na te kalendarzyki to by się musiała zamartwiać bo Zosia w sumie to jeszcz nic nie mówi, czasami jej sie wymknie me me i nie i nic innego, niedawno dopiero zaczęła sama siedzieć i powoli raczkuje, ale bardzo ostrożnie, mnie oczywiscie cieszą kazde nowe jej umiejętności :tak:... na wszystko przyjdzie czas

Weronisia przed chwilą nauczyła się robić kosi kosi:tak::tak::tak::-)jeszcze czasami nie trafia raczka o raczka ale coraz ladniej to wyglada:tak:ale jestem dumna z niej:-)

reklama
Weronisia przed chwilą nauczyła się robić kosi kosi:tak::tak::tak::-)jeszcze czasami nie trafia raczka o raczka ale coraz ladniej to wyglada:tak:ale jestem dumna z niej:-)
My też gratulujemy:tak:, jak Wiki się nauczyła, to ja tak się wzruszyłam, że moja kruszyna sama potrafi, że aż mi łzy w oczach stanęły:zawstydzona/y::-) Aż, sprawdziłam , kiedy to było. 2 dni przed skończeniem 7 miesięcy.

Do góry