reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

A moja Milka ciagle chce sie bawic w "a-kuku". Jak jest czyms przykryta np. kocykiem w wozku lub kolderka w lozku, to naciaga to sobie na twarz i czeka az z niej to sciagne i powiem "a-kuku". Ona czekajac na to wierci nozkami z radosci i piszczy.:-D:-D:-D:-D

reklama
A moja Milka ciagle chce sie bawic w "a-kuku". Jak jest czyms przykryta np. kocykiem w wozku lub kolderka w lozku, to naciaga to sobie na twarz i czeka az z niej to sciagne i powiem "a-kuku". Ona czekajac na to wierci nozkami z radosci i piszczy.:-D:-D:-D:-D

U nas bardzo podobnie...rano jak widzi, ze sie już obudzimy, to zaciąga kołdrę i czeka a za chwilę sam sie odkrywa i sie śmieje i znowu zaciąga:-D:-D:-D, po chwili odkrywa i sie śmieje....:-D:-D:-Da jak my go często pytamy "gdzie jest Filipek"to on w chichot i zakrywa sie pieluszką albo czymkolwiek i sie odkrywa a my wtedy "a kuku"a on w śmiech...i tak ciągle by chciał..ale ileż można:sorry2::sorry2::sorry2:

Akuku LAila tez lubi, ale Kosi kosi lapki jej w ogole nie podchodzi, owszem usmiechnie sie, ale jak ja biore za roczki zeby razem poklaskac to sie wyrywa...:szok:

pytalam Was o to wstawanie bo od wczoraj Laila wlasnie tak cios kombinuje, kleka, lapie sie za cos jedna raczka i tak sobie "kolankuje" i tylko przy mnie sie opiera oboma raczkami i wstaje (cos jak Milenka staniem to nie mozna nazwac, tylko raczem takich sklonem w wyprostowanymi raczkami i mniej wiecej nozkami;-)) a siedzi tez tak jak Milenka to jakby "polsiad"

dzis tak wlasnie cwiczyla kolankowanie opierajac sie o wszystko mozliwe w mieszkaniu a jak jej nie wyszlo strasznie sie denerwowala i plakala....w ogole dzis nerwowa byla bardzo a ja nie wiem czemu:confused:

Kuba wstał na nóżki przy kanapie.Podciągnoł się z pozycji na czworaka i wstał.(po to tylko,by poklepać w klawiaturę,która tam leżała,hi,hi,hi.)

reklama
Do góry