reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

Dla Filipa ostatnio ulubioną pozycja jest stanie jak go ktoś oczywiscie trzyma....uwielbia uginać wtedy nogi w kolanach i prostować...tak jakby chciał wyskoczyć do góry...:-D:-D no a dzięki temu bardzoooo wzmocnił mu sie kręgosłup i już pozwala sobie na dłuższe posiadówki:tak::tak:

nie wiedzieć też czemu uwielbia teraz leżeć na brzuchu....:rofl2::rofl2: nawet tak śpi...:sorry2::sorry2:

reklama
Pewnie masz rację Lenulka, Oli też tak sprężynowała. A teraz jak wstaje przy łóżeczku to trzyma się tylko jedną ręką (tzn puszcza rękę jak już wstanie). I próbuje nogi przesuwać, ale jeszcze nie za bardzo chcą jej słuchać :-D

Gratulacje dla Julci :tak:
Oli też tak często raczkuje z podwiniętą nóżką, zwłaszcza jak się do czegoś spieszy i nie chce marnować czasu.

moja lenulka narazie siedzi jak ja posadzimy sama nie siada ale za to pelza i trula tak ze nie mozna jej na chwile zostawic samej:)

mam pytanie co robicie aby pazurki nie byly takie ostre ja obcinam obcinaczem zaokraglajac brzegi ale i tak sie nan stop drapie ostanio zrobila sobie szrame na policzku.chyba niedlugo zaczne jej pilowac te pazurki :)

I jakby tego bylo malo sama jakies 10 min. temu wstala w lozeczku, ale za raz sie przewrocila:happy2::-p ale i tak jestem dumna z niej.
Kasiad, ten widok jak ona idzie z podwinieta nozka mnie bawi...Oliwia mojej siostry tak raczkowala...normalnie boki zrywac:-D:rofl2:

co do pazurkow to nie wiem co by mozna bylo zrobic, Julka tez ma strasznie je ostre:sorry2:i drapie sie ostatnio w uszkach...

I jakby tego bylo malo sama jakies 10 min. temu wstala w lozeczku, ale za raz sie przewrocila:happy2::-p ale i tak jestem dumna z niej.
Kasiad, ten widok jak ona idzie z podwinieta nozka mnie bawi...Oliwia mojej siostry tak raczkowala...normalnie boki zrywac:-D:rofl2:

co do pazurkow to nie wiem co by mozna bylo zrobic, Julka tez ma strasznie je ostre:sorry2:i drapie sie ostatnio w uszkach...
dzis czytałm, ze dziecko grzebiace lub drapiace sie w uszka to oznaka swedzacych dziaseł:szok:

reklama
Do góry