reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamo, ja już TO potrafię!

Mój leżąc na brzuszku tak śmiesznie pupsik podnosi i on i my mamy niezły ubaw:-D Generalnie myślałam, że po tych kilku dniach w trasie kiedy siedział albo w foteliku albo w wózku będzie bardziej "zacofany" a on co chwila wyskakuje z jakąś nową umiejętnością:szok:

reklama
Hania - nieźle nieźle. Mój tylko z boczku przewróci się na brzuszek. :) za to główkę zaczyna podnosić coraz wyżej i coraz dluzej. Oczywiście z pozycji "fotelikowej" nie leżącej na płasko :) ale z płaskiego, jak daje mu swoje palce do zlapania - probuje,probuje :)

Hehe Kruczka no widziałam jak Twój wymiata i masz fajne puzzle piankowe:-) właśnie się za czymś rozglądam do kupienia bo już nasza klucha katurla się na całego:-D ale Twój super na tym filmiku i fryzura i muza ekstra:-)

puzzle kupione w pepco za 30zł, Disneya. Powiedziałam mojej mamie, żeby mu kupiła, bo akurat była w pobliżu, no i kupiła...różowe:sorry:
ale myślę, że Tomkowi to większej różnicy nie robi :)

reklama
Do góry