reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamo, ja już TO potrafię!

Ja te sie pochwale:) Lencia trzyma pięknie gryzaczki i wkłada je do buzki, nawet ładnie jej to wychodzi, na brzuszku trzyma długo główkę i obraca nią pięknie . Nawet przewraca sie na boczek,oczywiście jeszcze nie tak sprawnie ;)śmieje sie w głos , nieraz lecę z drugiego pokoju bo brzmi to dziwnie. Hehe i swietnie sobie gada , poprostu niesamowicie:-) ah no i jak juz nie chce jesc to wypycha ręka butle.

reklama
Emilka ładnie trzyma główkę leżąc na brzuszku, rączki robi w samolocik:-) śmieje się na głos, dużo grucha, co jest przecudne:-D uwielbia słówko "ału" i jak moja 12-letnia siostra opowiada jej bajki to musi tam występować wilczek, bo będzie powtarzała "ału". Myślę, że to sprawa tygryska, który robi wrr, jej znowu łatwiej "ałułować":rofl2:

Tomek wczoraj odkrył, że ma stópki, zaczął się za nie łapać :-)
2013-07-24 07.51.49.jpg

Załączniki

• 2013-07-24 07.51.49.jpg
    2013-07-24 07.51.49.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 105
sory za off topic Kruczko jak Ty wstawiasz fotki ?? bo w takiej ramce bardziej mi się podobają :-)
Olek swoje stopy widzi, ale jakoś go nie interesują jeszcze he he za to dziad mały robi brzuszki chociaż mu nie wolno teraz jak leży na płaskim ( bo na foteliku był zgięty lekko jak fasolka i było łatwiej główkę do siadu zadzierać) to łapie sie rączkami za kolanko i tak ciągnie do siadu ha ha wygląda właśnie jak by robił brzuszki. śmieje się w głos ( czego w ogóle żadne z nas nie pamięta z okresu niemowlęctwa starszaka) i ma przeokropne łaskotki pod paszkami i na boczkach i tak śmiesznie się śmieje na głos, że aż człowiekowi się micha uśmiech
Jak już ma dość mleka ( bo akurat więcej mu podajemy niż ma ochotę) to uderza piąstką w butelkę a jak jest głodny to przytrzymuje albo nasze palce po obu stronach albo samą butle ( jeszcze nie umie utrzymać jej ciężaru) i najlepszym gryzakiem na razie jest smoczek :-)

Fel w oknie odpowiedzi klikasz tą ikonkę i wybierasz pliki z komputera, później klikasz "wgraj plik" i on się pojawia w okienku.

foto.jpg

Załączniki

• foto.jpg
    foto.jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 86
Kruczko dzięki ja zawsze w załączniki wrzucałam :-)
hehe Olek juz umie sam podnieść smoczek jak go cudem gdzieś koło siebie wymaca, ale traktuje go bardziej jak gryzak, każdą stroną masuje sobie dziąsełka...:D

reklama
image.jpgLenka jeszcze co prawda nie odkryła swoich stopek ale chwale sie jak corcia pięknie główkę trzyma:)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 92
Do góry