Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też mam 3 córki i marzę o synku :-)U mnie różnica 16,15 i 12. Same córy a teraz synek który Zaraz kończy rok. To był najcudowniejszy rok w moim życiu [emoji846]
Popdpowiedz jak zrobić synkaU mnie różnica 16,15 i 12. Same córy a teraz synek który Zaraz kończy rok. To był najcudowniejszy rok w moim życiu [emoji846]
No właśnie mój narzeczny bardzo chce i wierzy w chiński kalendarzTeż mam 3 córki i marzę o synku :-)
A mój mąż twierdzi że 4 i tak będzie baba w córkach zakochany.No właśnie mój narzeczny bardzo chce i wierzy w chiński kalendarz
Czyli ciche dniHehehe mieliśmy z mężem dość dlugo ciche dni no i potem mnie tak skutecznie przepraszał że wyszedł Franek [emoji7]
Cos w tym jest... U nas tez byla klotnia potem przytulanie i maz ustrzelil sobie upragnionego syna. Planowany wiec celowo bez zabezpieczenia ale tylko raz wystarczyl. Ma teraz rok i mamy jeszcze 4 letnie blizniaczkiCzyli ciche dni
Decyzja o drugim dziecku po 14 latach tak naprawdę to chyba będę musiała wszytko sobie przypomnieć....troszkę czuje obawy ale mam nadzieję że będzie wszystko ok .Początek ciąży...dzidziuś mam być w grudniu
[/QUOTEu mnie dzidzia po 19 i 14 xd spokojnieto jedt super przezycie