reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mama po godzinach czyli coś na leniwe zimowe wieczory

A super ! Bo ja się zaczęłam łamać a raczej zawstydzać jaka ze mnie matka do d i coś z filcu zrobię. Ale literki - takie czy inne - to wyższa szkoła jazdy. :baffled:

reklama
Dziewczyny - Respect! Zdolne z Was bestyjki! Zazdroszcze, ze macie czas na takie rekodziela. W "mlodosci" haftowalam (bez skojarzen), robilam ramki, dekoracje... Teraz ani czasu ani ochoty nie mam. Wole malowac sciany, skladac meble i scinac drzewa pila motorowa :-D, taki chlop sie ze mnie zrobil. Ale Wam gratuluje talentow!

Byłam dziś w pasmanterii i dno oraz chała na całego :crazy:. Filcu wybór żadny, o czymś do wypełnieniu poduszek nie słyszeli, kropki tylko ustrzeliłam w formie kokardek, guzików dziecięcych może z 15 rodzajów a w pozostałych nic ciekawego - Allegro a kropkowe w szczególności wymiata w tym zakresie. Czułam się jak w sklepie dla starszych pań. :eek:Jutro pojadę do drugiej, o której sobie jeszcze przypomniałam i wyznam się ze swoich zakupów.

Miałyśmy tu filmy polecać, więc ku pamięci- wicker park ( apartament) baaaaardzo polecam!:tak:

Jeszcze skrawki życia ( coś dla Marty, bo to o babeczkach które szyją patchworkową kołdrę)- piękny, wzruszający, ciepły i mądry babski film.

A, mnie jeszcze nieustannie wzruszają Syreny ( z cher)- film który zawsze oglądałam z mamą... Pewne sceny stamtąd są dosłownie jak z naszego domu;-)

Ostatnia edycja:
o tak! wicker park bardzo mi się podobał!!!
nie pisałam Wam - byłam w kinie na Rzezi Polańskiego - genialny!!!
z filmów jeszcze polecam - Burn after Reading(na rozluźnienie), Gardenstate(baaardzo polecam) i 500 days of summer - też piękny film

A oglądałyście " porozmawiajmy o kevinie", masakra:szok: Ale przeżyłam ten film...
mrsmoon, wicker park i syreny, to chyba jedyne filmy do których wracam :tak:

ja wicker park widziałam raz, ale 500 days of summer w ciąży ze 3 razy oglądałam - tak mnie na romantyzm wtedy wzięło, garden state ze 2 razy widziałam
a!!! i jeszcze closer - ostatnio po raz 3 oglądaliśmy
z głupkowatych filmów - Hangover - płaczę zawsze ze śmiechu

reklama
Aestima - chylę czoła, że chciałaś na tego Kevina iść...:tak:
Dziś pasmanteria nr 2 - inne klimaty nieco np. czytnik kart nie działa, kasa fiskalna chyba też bo paragonu nie dostałam :baffled: ( ale Pani się chyba pomyliła na swoją niekorzyść lecz sprawdzić tego nie jestem w stanie ) - super guziki do motyla kupiłam, kokardki w kropeczki białe brązowe i granatowe, naszywki motyle, no i ta wstążka granatowa w kropki białe 11 mm nie powala jakby co. Jeszcze tylko zakup dobrych nożyczek, wypełnienia i można działać. :-)

Do góry