reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mama po godzinach czyli coś na leniwe zimowe wieczory

a wogole to bardzo wam dziekuje za mile komentarze po adresem mojej narzuty, wiadomo ze nie kazdemu moze sie podobac ale ja ja sama wymyslilam, sama skroilam, sfatrsygowalam bo chcialam prezent zrobic corci i milo jest jak ktos powie mile slowo, docen a wiecie to tesciowa powiedzial....patrzy na narzute patrzy i mowi w koncu " o tu jest niedoszyta":no: takze bardzo wam dziekuje

reklama
marta to moja mama zawsze tak komentuje moje rzeczy... moje osiagniecia... eehh szkoda slow.
Zainspirowalas mnie i szuka wlasnie czegos na spod narzuty ;)

Marta24 ładne te twoje decouape.
Ja też troche robię :
1 Crak.jpgbutla 014.jpgchustecznik 005.jpgDecoupage-2.jpg20111222063.jpg20111230065.jpg20111230067.jpgbutla 013.jpgDecoupage-1.jpg(to akurt nie jest decoupage)butelki 005.jpg

Ostatnia edycja:
k8sad super.....właśnie mi uświadomiłaś, że kompletnie nie nadaję się do malowania, bo moje malowanki to praca siedmiolatka w porównaniu z Twoimi dziełami:zawstydzona/y:

Decoupage to sztuka ozdabiania przedmiotów za pomocą przenoszenia rysunku, obrazka na przedmiot. Najczęściej z serwetki.
Jestem dopiero jestem początkująca. Uczę się!
Ale dziękuje za miłe słowa.

Marta24, k8sad - super ! Ja mam niestety dwie lewe ręce do takich rzeczy ....:baffled:
Aestima - byłam w Empiku,,oprócz tego, że drogo i wybór średni to 1) literki zdecydowanie z grubego filcu takiego 4mm do wycięcia chyba nożykiem do tapet 2) ptaszki fajnie będą wisiały na woskowanym sznurku w kolorze naturalnym

Ostatnia edycja:
k8sad, ale super!:)))) Czadowe te Twoje wyroby!

Zapomniałam wspomnieć, że ja w wolnym czasie jeszcze świece robię:) A skojarzyła mi się jak pisałyście o decupage, bo też z serwetek:)))

reklama
forever, ja nie podejmę się wycinania z filcu nożykiem:no: Postrzępi się na bank. Mi się podobają literki z cienkiego ( już widzę je oczyma wyobraźnie, wkrótce zrobię);-) Mi się w empiku filce b. podobały, ale drogie:-(

Do góry