reklama
Asteria fajnie ze wszytko ok a ze dzidzia duza to tez dobrze swiadczy...
Dorinka jak ty sobie radzisz z dwu latak w domu i jeszce teraz jak musisz lezec??
My wczoraj na wizycie badania b.dobre zero anemi siuski wpozadku i reszta tez ... tylko Malenstwo sie nie obrocilo pupa na dole wiec pani DR bez zadnej krepaci zareklamowala mi nowa klinie poloznicza w lodzi gdzie zaplace jedyne 6800 za CC ja sei polakalam bo chce rodzic naturalnie a ona do mnie ze jestem glupia bo tyle kobiet prosi o CC i gdzie tu wsparcie tak mnie wkurzyla ze to mala glowa.....
Dorinka jak ty sobie radzisz z dwu latak w domu i jeszce teraz jak musisz lezec??
My wczoraj na wizycie badania b.dobre zero anemi siuski wpozadku i reszta tez ... tylko Malenstwo sie nie obrocilo pupa na dole wiec pani DR bez zadnej krepaci zareklamowala mi nowa klinie poloznicza w lodzi gdzie zaplace jedyne 6800 za CC ja sei polakalam bo chce rodzic naturalnie a ona do mnie ze jestem glupia bo tyle kobiet prosi o CC i gdzie tu wsparcie tak mnie wkurzyla ze to mala glowa.....
nik_i
Entuzjast(k)a
Asteria cieszę się że wszystko ok
Ciśnienie muszę mierzyć 3 razy dziennie i prowadzić zapiski tych pomiarów i oczywiście leki
No tak za trzy tygodnie będę już z maluszkiem
Lucyan z tego co się oriętuję to dzidzia może się jeszcze obrócić jak należy
Ciśnienie muszę mierzyć 3 razy dziennie i prowadzić zapiski tych pomiarów i oczywiście leki
No tak za trzy tygodnie będę już z maluszkiem
Lucyan z tego co się oriętuję to dzidzia może się jeszcze obrócić jak należy
Lucyann zapytałam się u mnie w szpitalu jaki mnie poród czeka z takim położeniem dzidzi i powiedzieli mi, że cesarka - oczywiście bezpłatna. Wiem, że na Karowej w Wawie jakoś próbują obrócic dziecko bądź rodzic z takim położeniem - ale ja dziękuję za takie coś.
Nie wiem dlaczego Twoja gin zaproponowała Ci prywatną cesarkę
A mój gin na ostatniej wizycie jak zobaczył, że główka wystaje nad pępkiem to zakomunikował, że są dwa rozwiązania porodu takiego położenia:
1. poród naturalny - przemęczę się bardzo i przemęczę dzidzie ale to będzie wszystko naturalne, bez operacji
2. cesarka - to jakby nie było operacja.
Ja prawdopodobnie w takiej sytuacji zdecyduję się na cc no ale to się zobaczy w praniu. Może Malec zmądrzeje :-)
życzę miłego dnia
Clue
Nie wiem dlaczego Twoja gin zaproponowała Ci prywatną cesarkę
A mój gin na ostatniej wizycie jak zobaczył, że główka wystaje nad pępkiem to zakomunikował, że są dwa rozwiązania porodu takiego położenia:
1. poród naturalny - przemęczę się bardzo i przemęczę dzidzie ale to będzie wszystko naturalne, bez operacji
2. cesarka - to jakby nie było operacja.
Ja prawdopodobnie w takiej sytuacji zdecyduję się na cc no ale to się zobaczy w praniu. Może Malec zmądrzeje :-)
życzę miłego dnia
Clue
Clue ja na obrocenie sie juz raczej nie licze bo Malenstwo jest wyrosniete jak to Pani DR powiedzialaw piatek ide prywatnie do mojej strej Gin zeby ona cos konkretnie powiedzial napewno porod naturalny w ulozeniu miednicowym odpada za duze ryzyko komplikacji i "uszkodzenia " dziecka nie mowiac nic o tym w jakim kiepskim stanie moze byc matak po porodzie wiec jak sie nie uda przekrecic to tylko CC (ale tak jak napisalas to operacja ....)
Ostatnia edycja:
Dorinka Bocianowa witaj w klubie, aczkolwiek, obysmy wytrzymaly jak najdluzej dla dobra dzidziow!Dorinka będzie dobrze!!!
Bocianowa, byle minąć magiczną liczbę 37 tyg. potem już spokojnie
;-)
Witajcie
u mnie to nadzieja podiera kazdy dzien...
wczoraj bylam na ktg bo slabo czuje ruchy a tam kobietki w 42 tc ja na to jak oneto zrobily a One ...ze donosily hahahaha padlam tam prawie o czywiscie ze smiechu
ktg bylo takie sobie zaraz ide na kolejne
rozwarcie ciut wieksze ale Mała ma chyba dlugie szponki bo sie tam zakleszczyla hehe i dobrze
A jak Wy sie czujecie????
lana3
Wdrożona(y)
Bocianowa trzymaj sie :-)
żaneta28
Fan(ka)
wczoraj mialam usg maluchy maja po 2 kg... czyli jest dobrze
lana3
Wdrożona(y)
zaneta to super,pozdrawiam:-):-):-)
reklama
Ja też wczoraj miałam wizytę. Z dzieckiem wszystko dobrze, głowa w dół, waga pomiędzy 2,9 - 3,2 kg. Dużo. Wyniki wszystkie dobre. Nareszcie koniec brania żelaza. Dziewczyny bierzecie jeszcze witaminy?
Niby wszystko dobrze, ale jakoś nie jestem przekonana.
Może to przez moje dziąsło. Najpierw gin powiedziała , że mogę wycinać, że teraz się tyle antybiotyków ciężarnym daje... Potem, że jak to coś pilengo to ciąć, a jak nie to poczekać. Zupełnie nie wiem co mam robić.???
Niby wszystko dobrze, ale jakoś nie jestem przekonana.
Może to przez moje dziąsło. Najpierw gin powiedziała , że mogę wycinać, że teraz się tyle antybiotyków ciężarnym daje... Potem, że jak to coś pilengo to ciąć, a jak nie to poczekać. Zupełnie nie wiem co mam robić.???