reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama Egoistka

EVE śliczna "komódka" na biżuterię!
Ja też jestem maniaczką kolczyków. To mój ulubiony element biżuterii. Naszyjników nie cierpię!

Kolczyki zwłaszcza drewniane albo z kamyczkami. Ostatnio kolorowe:)

reklama
i ja też i ja też...!!!!!!!!
ale ja mam to szczęście że kolezanka w pracy robi kolczyki więc sporo mam takich pojedyńczych... ale brązy turkusy... mmmmm miodzio! i ostatnio kupiłam sobie takie zwykłe turkusy malutkie kulezki. uwielbiam je i nie moge się od nich uwolnić...:-p

brąz i turkus to jedno z najpiękniejszych połączeń kolorów! Uwielbiam to zestawienie:tak:
I chyba naszła mnie mega ochota na zakup kolczyków właśnie turkusowych:-)

MR - oczywiście!:-D
To rzuć fotę tego kompletu, jak jużgo dostaniesz. Wszystkiego, co Dobre i Piękne z okazji imienin!

dzieczyny! a ja sama robie kolczyki! kiedys nawet sprzedawałam :)

polecam strone swiatkoralików.pl i swiatkoralików2.pl-mozna zamówic szystkie polprodukty i poszalec samemu...a jaka frajda dla wszystkich kobiet w rodzinie! ja ten sposob obskoczyłam nie jedna gwiazdke czy urodziny

karolka! to proste jak konstrukcja cepa!!!

pomysłow mase znajdziesz w necie i galeryjkach...tylko narzedzie trzeba miec-porzadne szczypce i juz!

reklama
Do góry