reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama Egoistka

EVE śliczna "komódka" na biżuterię!
Ja też jestem maniaczką kolczyków. To mój ulubiony element biżuterii. Naszyjników nie cierpię!

Kolczyki zwłaszcza drewniane albo z kamyczkami. Ostatnio kolorowe:)

reklama
i ja też i ja też...!!!!!!!!
ale ja mam to szczęście że kolezanka w pracy robi kolczyki więc sporo mam takich pojedyńczych... ale brązy turkusy... mmmmm miodzio! i ostatnio kupiłam sobie takie zwykłe turkusy malutkie kulezki. uwielbiam je i nie moge się od nich uwolnić...:-p

brąz i turkus to jedno z najpiękniejszych połączeń kolorów! Uwielbiam to zestawienie:tak:
I chyba naszła mnie mega ochota na zakup kolczyków właśnie turkusowych:-)

MR - oczywiście!:-D
To rzuć fotę tego kompletu, jak jużgo dostaniesz. Wszystkiego, co Dobre i Piękne z okazji imienin!

dzieczyny! a ja sama robie kolczyki! kiedys nawet sprzedawałam :)

polecam strone swiatkoralików.pl i swiatkoralików2.pl-mozna zamówic szystkie polprodukty i poszalec samemu...a jaka frajda dla wszystkich kobiet w rodzinie! ja ten sposob obskoczyłam nie jedna gwiazdke czy urodziny

karolka! to proste jak konstrukcja cepa!!!

pomysłow mase znajdziesz w necie i galeryjkach...tylko narzedzie trzeba miec-porzadne szczypce i juz!

reklama
Do góry