reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mam ząbek!!!

reklama
gratulujemy nowych zeboli:-):-)

a co tu taki zastuj ?? u nas w koncu ruszyly 3 i 4:tak: widzialam 3 i 4 na gorze z prawej str i 4 na dole z lewej, w sumie na razie 11 zeboli

Wow, ile zebolkow :-)

A u nas dalej 4 sztuki, ale czuje juz pod palcem gorna prawa dwojke, wiec jak sie przebije to bedzie 5 :-p

Gratulacje dla wszystkich maluszkow !!!!

U nas 12 zebow wyszlo bezobjawowo mozna powiedziec.
A teraz nie wiem, chyba to kolejne ida. Czas na 3 i 5 chyba.

Maly jakby dostal wscieku.
Od poniedzialku wisi mi caly czas przy nodze, nagle wybucha placzem, potem sie smieje, potem znowu zaczyna wyc. Z pon. na wt. noc cala przejeczal, nastepnego dnia dalam mu przed spaniem nurofen, i bylo ok. Przed wczoraj musialam go rozbudzic na dobre, bo plakal i rzucal sie przed snem. Znowu po nurofenie zasnal i spal prawie do 9.
Wydawaloby sie , ze to typowe objawy zabkowania.
Ale co dziwne ma WILCZY APETYT, caly czas stoi w kuchni i zaglada na blaty. Caly czs musi miec cos w buzi. A w nocy cztery razy ciagnal cyca.

Czy to typowe objawy na zabkujace dziecko?????

Do buzi nie da zajrzec. Trudno mi tam zajrzec. Rozsmieszam go, ale jak sie zaczne mu w trakcie zabawy bardziej przyglada, to natychmiast wyczuwa ze czegos tam szukam i ucieka.

Naszczescie nie protestuje przy myciu zabkow. Tak wiec, myjemy teraz po kazdym posilku. No a ze je teraz po kilka razy dziennie, to myje mu kilka razy nawet.Moze mu to ulge przynosi.

Zobaczymy co czas przyniesie.

reklama
Do góry