reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam ząbek!!!

Gratulacje dla Ninki!

I jeszcze wieksze gratulacje dla Sarki! :-D

Ja czyszcze zabki silikonowa szczoteczka i przegotowana woda. Ostatnio Mlody sie buntuje, wiec chyba sprobuje gazikiem.

reklama
Myje Pszczole zeby rano i wieczorem szczoteczka Jordan (z gryzakiem), z pasta nenedent (po myciu wycieram japiszona w srodku mokra gaza, zeby sie pszczola pasty nie nazarla za bardzo, pomimo ze niewiele jej nakladam, ale zawsze to chemia:tak:), a po innych posilkach szczoteczka silikonowa nakladana na palec, z sama woda:tak:

ja samą szczoteczką i wodą Alce myję zębicha, no i uczę ją pluć, z dobrym skutkiem, więc niedługo pewnie jakaś pastę zakupię;-)

Pszczole przebił sie dzisiaj w końcu trzeci ząb (po prawie 4 miesiacach:eek:; w takim tempie to zaczna jej mleczaki wypadac, zanim jeszcze wszystkie wyrosna:-p) - prawa gorna jedynka:tak:

O, jaka mila niespodzianka :-D

Jak milo! hahah :-) W koncu cos wygralysmy :-D Hahaha

U nas pewnie tez lada dzien zebicho sie pokaze, bo cos juz widac na dole, ale narazie dalej swiecimy pustymi dziaselkami :-)

HURRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! :-D

Sara przyjmij GRATULACJE od Patryka jako pokonanego w uczciwej walce przeciwnika. Tez sie dlugo trzymal ale widac Saruniu Ty wytrwalas bezzebna najdluzej.

reklama
u mojej Ninki to juz jak lyzeczke ma w buzi slychac zgdzytanie tym zabkiem, ciekawe jak dlugo bedzie wychodzil aby go dokladnie zobaczyc.

dla Pszczoly gratulacje kolejnego zabka

Do góry