reklama
redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
Hanus I ALUSIA Ogromniaste Gratulacje!!!!:-):-)
Nie nie my juz nie mamy 2 zebole troche szkoda ze nam tytul ucieklHaneczko gratuluję ząbków
grono bezzębnych nam się zawęża: Sara, Nina i chyba falbalowa Julka
dzustta
Mama sierpniowa'06
Gratulujemy nowych zabkow zębolkom.
A ja dzis zauwazyłam ze malej przebijaja sie dwie dolne dwójki. To już bedzie 7 i 8 zębolek.
A ja dzis zauwazyłam ze malej przebijaja sie dwie dolne dwójki. To już bedzie 7 i 8 zębolek.
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
GRATULUJE WSZYSTKIM NOWYM ZEBATKOM
ja nie wiem ile czasu to bedzie trwac, ale mala sie marudna wydaje i juz naprawde zabki ida. napiszcie czego stosujecie aby ulzyc dzieciom
ja nie wiem ile czasu to bedzie trwac, ale mala sie marudna wydaje i juz naprawde zabki ida. napiszcie czego stosujecie aby ulzyc dzieciom
ja daje jak mnie juz normalnie wkurza i sie mala meczy zel na zabkowanie i paracetamol bo zawsze miala jak na razie goraczke. Ostatnio sie spotkalam z opinia ze niby te zele powoduja opoznianie zabkowaniaGRATULUJE WSZYSTKIM NOWYM ZEBATKOM
reklama
dzustta
Mama sierpniowa'06
Ja stosowałam Bobodent ale tez mysle ze on nic nie pomagał. Teraz to nic nie stosuje bo mała jakos spokojnie to znosi.
Ba, nie dosc ze przebijaja jej sie te dolne dwójki to jeszcze trójki ma napuchniete, czyli jak dobrze pujdzie to w za gdzies za miesiac bedziemy mieli 10zeboli
Ba, nie dosc ze przebijaja jej sie te dolne dwójki to jeszcze trójki ma napuchniete, czyli jak dobrze pujdzie to w za gdzies za miesiac bedziemy mieli 10zeboli
Podziel się: