reklama
dzustta
Mama sierpniowa'06
No proszę, jeszcze kilka dni temu pisałam o 4 ząbkach a tu, proszę-kolejne dwa. Dwie górne dwójki-to wszystko dzieję się w expresowym tempie Czyli mamy już 6 ząbków
redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
No proszę, jeszcze kilka dni temu pisałam o 4 ząbkach a tu, proszę-kolejne dwa. Dwie górne dwójki-to wszystko dzieję się w expresowym tempie Czyli mamy już 6 ząbków
fiuuu fiuu, tempo, tempo
dzustta
Mama sierpniowa'06
Staramy się
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Zeboludki malutkie, gratulacje wielkie!
U nas wciaz pusto... Jestesmy same czy sa tu jeszcze jakies szczerbuski?:-)
Ipanema_Girl
Yummy Mummy
U nas tez pustki.
Mnie to tam na reke, Mati jak dostanie zeby, to chyba skonczy sie karmienie piersia. Juz teraz jak nacisnie samymi dziaslami, to az zasycze z bolu.
Mnie to tam na reke, Mati jak dostanie zeby, to chyba skonczy sie karmienie piersia. Juz teraz jak nacisnie samymi dziaslami, to az zasycze z bolu.
Sandra 1982 no my tu sie staramy z Karoo-kp o nagrode w postaci tytulu ostatniego zebacza... wydaje mi sie ze wsrod uczestnikow do tego tytulu jest w takim razie jeszcze tylko 5 dzieciaczkow... Twoja Sara, Lenka Zuzy_ch, Julka Falabali, Jagodzianka Karoo-kp, no i Patryk. Jak kogos pominelam to sorki i prosze dac znac
sandra kochanie- u nas tez pusto!!
gratulujemy wszystkim nowym ząbalków, nowych ząbków;-);-);-)
u nas też jeszcze nic, choć jak się Piotruś uśmiechnie to widać mu same góry na dziąsłach i oczywiście gotowe ząbki prześwitują przez dziąsełka, tylko wyleźć cosik nie mogą. to jest straszne, jak się Piotruś męczy - wczoraj ryczałam razem z nim z bólu :-(
reklama
Podziel się: