reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam ząbek!!!

Widzę że LENKA starsza jest o 1 dzień:-) To trzymamy kciuki za twoje ząbki może niedługo zawitają:tak::tak::tak: I dziękujemy za gratulacje.
wczoraj Niunia dostała pierwszy raz całe jabłko....ależ była wniebowzięta, piłowała na nim zęby przez pół godziny i nawet nie można było jej przeszkodzic.;)

oj przydadza sie te kciuki, bo Lenka tak ostatnie dwa dni marudzi, ze albo jej wyjdzie jakis zabek, albo ja oszaleje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Matyldzi od kąd ząbki zaczęły wychodzic cały czas jest marudna.Nawet jak sprzątam a ona siedzi w krzesełku z kupą zabawek to cały czas muszę do niej mówic bo jak nie to koniec (po sprzataniu). ooooo niech to już wszystko minie:tak::-D

o siedzeniu Lenki to moge tylko pomarzyc, odkad zaczela raczkowac nie chce siedziec tylko zwiedzac, a z kazdym dniem wypuszcza sie coraz dalej, musze caly czas za nia chodzic:tak:

To świetnie:tak: Ja bardzo bym chciała zeby niuńka raczkowała a ona nawet na brzuchu nie chce leżec już nie mówiąc o tym,że nie umie przewrócic sie z plecków na brzuch.:no:

dzustta jeszcze sie za nia nabiegasz, wszystko w swoim czasie:tak: ja juz mam dosyc, a co do lezenia na brzuchu, to Lena tez tego nie znosila, ryczala jak ją tak kladlam i nagle jej sie strasznie spodobalo, nasze dzidzie zmienne są;-)

reklama
Do góry