reklama
ja to chyba wpadne w depresje przez te zeby ;-) moze oglosimy konkurs i wygra ten szkrab ktoremu zebowe wyjda najpozniej
nie przejmuj sie...mojej kolezanki synek mial 7 miesiecy jak pojawil sie pierwszy zabek...
A ja dzisiaj jeszcze uwazniej sie przypatrzylam i sa dwa zabki na dole-jeden obok drugiego...
dzustta
Mama sierpniowa'06
Tak,tak mojej kuzynki synek też miał pierwszego ząbka dopiero w 13 miesiącu.
Ale za to u nas jest ekspresowo- Niunia dostała pierwszą dolną jedynkę po skończeniu 6go mieś za kilka dni następną obok teraz kilka dni temu przebiły sie górne jedynki a dwójki są nie źle napuchnięte.Niewiem czy to nie za szybki
Pozdrawiamy wszystkie nowe ząbki naszych szkrabików:-)
Ale za to u nas jest ekspresowo- Niunia dostała pierwszą dolną jedynkę po skończeniu 6go mieś za kilka dni następną obok teraz kilka dni temu przebiły sie górne jedynki a dwójki są nie źle napuchnięte.Niewiem czy to nie za szybki
Pozdrawiamy wszystkie nowe ząbki naszych szkrabików:-)
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Gratulacje dla kolejnych zebaczow! :-)
A u nas dalej pustki...
A u nas dalej pustki...
reklama
gratulujemy nowym ząbkalom!!!
u nas są już widoczne dolne jedynki...mam nadzieję,że szybko się przebiją- bo mała jest nieznośna do potęgi entej w nocy budzi się po parenaście minut w dzień... tez płacz i krzyk...
u nas są już widoczne dolne jedynki...mam nadzieję,że szybko się przebiją- bo mała jest nieznośna do potęgi entej w nocy budzi się po parenaście minut w dzień... tez płacz i krzyk...
Podziel się: