reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam ząbek!!!

dolne jedynki wyszły prawie bez krzyku, ale coś się dzieje u góry, chyba ruszyły obie górne jedynki i Oliwier zrobił się straaasznie maaarudny, och
gorne dziasełka chyba bardziej wrażliwe.u nas przy dolnych było nie ciekawie. nie wyobrażam sobie co będzie z górą. :no:

reklama
tfu tfu, ale życzę wszystkim dzieciaczkom i mamusiom, żeby ząbki wychodziły tak jak u nas - niespodziewanie;-) i bez żadnych problemów:-D

Piotrusiowi tez wyszly bezbolesnie. Za to jak juz sie pokazaly, to zrobil sie bardzo marudny. Albo to opzoniona reakcja, albo ida nastepne... :baffled:

a Piotruś wciąż walczy :-( widzę przez dziąsła, że zęby już gotowe, czuję je pod palcami a cholery wciąż wyjść nie chcą :wściekła/y:

Tak sobie czytam, że u Was te ząbki z dołu, to jeden za drugim praktycznie wyszły. A u nas jeden rośnie a drugiego nie widać - choć Kinga ma wzmożone marudzenie - tylko, że ja juz nie wiem czy to z powou zębów.

A właśnie - myjecie już ząbki, bo czytalam o pascie Nenedent Baby, ale jest droga i nie wiem czy wystarczy przemywać sama wodą - tylko jak często?

Ja kupiłam komplet 3 szczoteczek z Canpolu dla maluszków i codziennie po wieczornym jedzonku przemywam Oliwierowi ząbki samą wodą, bardzo to lubi, bo szczoteczka ma takie śmieszne wypustki z silikonu i "szczotkoanie" przynosi mu ulgę na górne ząbki, które są w drodze

Ja kupiłam komplet 3 szczoteczek z Canpolu dla maluszków i codziennie po wieczornym jedzonku przemywam Oliwierowi ząbki samą wodą, bardzo to lubi, bo szczoteczka ma takie śmieszne wypustki z silikonu i "szczotkoanie" przynosi mu ulgę na górne ząbki, które są w drodze
Ja robię to samo, mała to uwielbia:-)

reklama
u nas podobnie jak u leyny- małej juz widać ząbki, ale skubane jakoś nie mogą sie przebić... przez co mala jest nieznośna...szkoda mi jej:-:)-( a dzis w nocy to zbudziła sie chyba ze 20 razy... moje kochane biedactwo...

Do góry