reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mam synusia, bede miec synusia, chce miec synusia.

reklama
Straaasznie dawno mnie tu nie było.

GRATULUJĘ ciężarnym!! :):) czekamy razem z wami na Łobuzów:)

A mi się na razie tylko marzy drugi bobas... Jednak co dwoje, to dwoje, a nawet troje:) chyba łatwiej z drugim, prawda? Niech się wypowiadają wielodzietne! :) Wydaje się, że ma się większą pomoc, w postaci tego pierwszego. Chociaż się pobawi...
A

Helloł :) Już niedługo na świat przyjdzie moja pierwsza pociecha - Mironek:-) Termin wypada pod koniec marca, miesiąc przed moimi urodzinkami ;))) Tatuś maleństwa tak jak i ja, już nie może się doczekać kiedy synuś będzie z nami:-)

witam. dawno mnie tu nie było a kiedys tak zywy byl ten temat. gdzie jestescie dziewczyny??
Nowym mamusiom gratuluje synków... mój niezle daje mi w kosc i choc 2 mam dziewczynke to różnicy w ich zachowaniu nie widze. Oboje łobuzują, bawią się autkami i biegają z pistoletami ;-)
Co u was słychać, nowe i "stare" mamusie synusiów?

reklama
Do góry