reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mam synusia, bede miec synusia, chce miec synusia.

ja rodzić mogę jeszcze wiele razy ale żeby nie musieć być w ciąży ;-) poród był super ale ciąża to jakaś masakra, ciągle coś mnie bolało, ciągle byłam spuchnięta, te wymioty, zachciewajki, do tego chodziłam rozdrażniona, brzydka, gruba.... masakra!
USG: za pierwszym razem marzyłam o córeczce jak lekarz powiedział że synuś to jakoś tak dziwnie mi się zrobiło i nie mogłam się z tym oswoić przez kilka tygodni a za drugim razem czułam że to znowu synek i choć chciałam mieć córeczkę to wcale nie byłabym smutna z drugiego synka a tu lekarz mówi że to raczej babeczka i też mi dziwnie było przez resztę ciąży ( i zrozum tu kobietę) ale po porodzie nic się nie liczy bardziej niż wiadomość że dziecko zdrowe a jaka płeć to nie ważne :-)

reklama
ja rownież marze o synku;-)By miec dwóch mężczyzn swojego zycia, dużego K i małego K juniora podobnego do swojego tatusia;-)

Witam dziewczyny :)
Również mam synka wiec postanowiłam sie przyłączyć, ma na imię Olek 8 miesięcy, jest przesłodki. Najcudowniejsze dziecko pod słońcem. Niestety ciąży nie wspominam miło,zaczeło sie już w 4 tygodniu (plamienia), dwa razy na patologi, drętwienie dłoni, paraliż prawej strony twarzy, w 5 miesiącu skurcze przwidujące, ciągłe napinanie, wymioty do 6 miesiąca, ciągle zgaga, 22 kg wiecej, nabrzmiałe nogi, przykłuta do łóżka od 5 miesiąca, coś okropnego. Za to poród bardzo szybki :) ale nie bezbolesny hyhy. Mimo tych przeżyć, jestem szczęliwą mamą i żoną. Kamila 28 lat. Pozdrawiam.

WITAM Babeczki :-)

paulina - ja tez daleko te plany :p w zasadzie w ogole nie chcialam znowu tego przechodzic - ciazy,porodu, ale dziecko miec to owszem za pare lat chyba ze sie trafi jakos wczesniej :-Duwazac trzeba, no parka fajnabybyla ale synus u mnie przewaza moze dlatego ze wiedzialabym juz co i jak przy nim "robic" a z dziewczynka trzeba niektore rzeczy inaczej :-D
moj maly wlasnie ucial sobie 2 drzemke :-) moj aniolek

to identycznie jak u mnie :-):tak: drugie dziecko i bym chciała ale nie porodu!
Również mam synka Kuba 1,5 roku i już smacznie śpiii :-)

Iwonka 1985 współczuje maleńkiej.. niech będzie zdrowa :) a i pochwal się córcią :tak::-)

Ja tez mam synusia :) Alan dzis skonczyl 11 tygodni:))))
Od kiedy dowiedzialam sie ze jestem w ciąży czulam ze bedzie chłopak :)
Po pierwszym usg, w 7 tyg ciąży pokazalam zdjecie mężowi i mowie "to twoj syn" to sie ze mnie smial ze jestem taka pewna jakby bylo juz widać, a ja to to prostu czułam :)

Witajcie:) ja też mam synka, a nawet dwóch:) szczerze początkowo bardzo chciałam dziewczynkę, ale później zauważyłam dużo plusów w posiadaniu chłopaków:)

witam! no to dziewczyny dolaczam sie do Was! :-) mam syna Oskara ma przeszlo rok i teraz jak sie wczoraj dowiedzialam rowniez czekam na syna ktory pojawi sie na swiecie w listopadzie :))
pozdrawiam :)

reklama
Do góry