reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mam synusia, bede miec synusia, chce miec synusia.

witam !!
Iwonka u mnie bylo 3 lata roznicy,u ciebie bedzie mniej,ale z pewnoscia dasz sobie rade,jak czlowiek wie,ze musi,to sobie poradzi :tak:,a poza tym nie jestes sama,masz meza..;-),jak bys mieszkala blizej,to bym ci podrzucila rybke,bo ja standardowo co weekend,komus podrzucam,bo choc bardzo lubimy,to ilez tego mozna jesc..:-D. a wasze gnazdko juz coraz blizej..do kwietnia to juz chwila..:tak:..i dziekuje za zyczenia..:-)
Becio fajnie,ze malemu pomaga i jest poprawa :tak:,zycze wiecej przespanych i spokojnych nocek !!,juz teraz jak maluszek wiekszy,to tez ze spaniem bedzie lepiej.:tak:
Eliza a co u ciebie,jak zablowanie,Miki dalej marudny ? pisz czesciej,bo ty to wszedzie tylko z doskoku .
wszystkie mamuski pozdrawiam !!:-)

reklama
mam nadzieję że decyzja o kredycie będzie pozytywna.
Rybki nigdy za wiele, chociaż w pl nie lubiłam bo jakoś zawsze trafiałam na takie z ogromną ilością ości. Nawet jak byłam u teściów to tylko ja miałam chyba z 10 ości a oni nic!!! Teraz tu w UK rzadko trafiam na jakieś, w kraju ryby i frytek to chyba doszli do perfekcji w krojeniu ryb ;-)

Witajcie :) Pierwszy raz jestem na tym wątku :)
Z Początku chcialam mieć córeczke.. ale wszyscy mowia ze bedzie chlopiec... :)
w tym tyg bylam na usg ,jednak dzidzia sie nie posluchala mamusi i nie pokazala co ma miedzy nozkami..
kolejna wizyta za 2-3 tyg :)

Iwonka my to jestesmy rybozerni :tak:,dzieciaki od malego jadly ryby,wiec je uwielbiaja,a poza tym ryby jesc dobrze,bo sa b.zdrowe !! no a ze cora nie lubi miesa,za wyjatkiem kurczaka i frankfuterek,to takie ryby dla niej akurat !! maz gl.przywozi pstragi i szczupaki,smaczna rybka a i z osciami nie ma problemu,bo latwo sie je wyciaga..
trzymam kciuki,aby dezycja byla pozytywna !!!a kiedy bedziecie wiedzieli,co i jak ?..bedzie dobrze !!

Witamy anna2101

Madlen w zasadzie to mieliśmy wiedzieć tydzień temu ale pokręcili nam obliczenia zarobków i wyszło o kilka tysięcy mniej i powiedzieli że nie, ale po rozmowie i prośbie żeby zechcieli wysłać papiery do firmy męża z zapytaniem o zarobki i zgodzili się. Ufff...
Mam nadzieję że pójdzie dobrze. Powinniśmy wiedzieć jakoś po weekendzie.

wpadam na chwilke,zyczyc milej niedzieli !:tak::tak:,a my dzisiaj grillujemy,poraz pierwszy w tym roku,wczesniej byl elektryczny,ale to jednak nie to samo,co taki zwykly.miesko juz zrobione,jeszcze tylko salatka i dzisiaj zamiast normalnego obiadu,mamy grilla..mmnaiammm.:-)
Iwonka kciuki zaciesniete,zeby bylo pozytywnie !!!;-),daj znac,jak juz bedziesz wiedziala..
papaski ,moze jeszcze wieczorkiem zajrze.;-)

madlen a no kurcze mam kilka watków do obskoczenia i tak nie zawsze mi sie udaje tutaj zajrzec;] Miki ciagle zabkuje, górne dziasla opuchniete ale skubance wyjsc nie chca..... ehhhh.... cóz widoacnzie bede sie z nim meczyla jeszcze troszke... do tego mielismy w zeszlym tyg chyba grype zoladkowa, a teraz mnie wziol katar i chyba zararze reszte.... normalnie poczatek wiosny tak jak trzeba.... :dry: zazdroszcze grila... uwielbiam jesc grilowane miesko :tak: ;-)

milej niedzieli :-)

A ja już wiem, że będzie chłopczyk :-) Tzn tak na 95%, jutro (albo we wtorek) idę na jeszcze jedno USG, to będę wiedziec na 100%, bo lekarz do końca pewien nie był. Ech, żeby był już sierpień :-)

szelma gratulacje, do sierpnia nie zostało długo.

madlen and again... znowu zrobiłaś mi ochotę, tym razem na pyszne grilowane mięsko zwłaszcza skrzydełka, mmm...
zaraz zasnę ale próbuję dotrwać choć do 19. oczy mi sie zamykają.

reklama
Iwonka nie chcialam narobic ci smaki,ups.:sorry:,juz caly czas chodzil za nami grill i maz wczoraj wieczorem wymyslil,ze dzisiaj robimy,a ze pogoda byla w miare,to nic nie stalo na przeszkodzie.skrzydelek akurat nie mialam,jedynie piers i palki,tez dobre..:tak:,a ta ochota na spanie to z przemeczenia,czy na ciaze?..ja z Hubim bylam ciagle spiaca,moglam spac 24 na dobe,nawet na stojaco.
Eliza to nie skacz tak z watku na watek,bo sie wkoncu zgubisz :-D i nie palapiesz w temacie..a zabkowania to wspolczuje..biedny Mikus sie meczy,a ty razem z nim..zeby te piorunstwa chcialy juz wyjsc !!:tak:..oby jak najszybciej pojawily sie zabki !!;-)
ide sie kapac, poczytam jeszcze jakas gazetke i spac..milej nocki i do jutra..:-)

Do góry