reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam apetyt....przepisy dla mam karmiących i nie tylko :)

Mmmmm, alez mam apetyt! Chce szarlotke, koniecznie! I Bra - bardzo tez potrzebujem teraz tej Twojej kawki, nie inki, niee, mocnej jakiejjss ! ;-)

reklama
No i Maja i ja się skusiłam na tą szarlotkę :) super ten przepis, prawie robi się sama...:))) teraz się piecze...ale już kręci w nosku ładnie, zapach cynamonku i jabłek i ta słodycz mmmmmmm :)

Maja napewno pyszna ale ja się nie skuszę:rofl2::-p od poniedziałku czyli od wczoraj:-D się ograniczam i gotuję tylko na parze bez soli zero słodyczy bo kilosy muszę do lata zgubić a jest ich chba z 10 :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: co nie znaczy, że nie mam smaka na to jabłkowe cudo ślina mi po kolana wisi:laugh2::laugh2:

Agacio mi też zostało 7-8 kg do wagi sprzed ciąży i też przydałoby się identyczne postanowienie, ale kompletnie nie umiem się zmobilizować :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

aj tam, aj tam przecież to same jabłuszka ;):D
a tak na marginesie dalam szklanke cukru, jak dla mnie za duzo i wyszla troszke przeslodzona...ale dobrrrra jest :)) przynajmniej wolniej się zje...;):)

JUTRO ROBIE SZARLOTKĘ!
przez Was kusicielki i całą blachę wciągnę!:tak:
Bra piekna szarlotka! jest jeszcze??? a tak serio, z checią bym przyjechała! zakwitne tu:(

reklama
Do góry