reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam apetyt....przepisy dla mam karmiących i nie tylko :)

Jest - pol garnka ! Jak na razie nie zjedlismy jeszcze bo ....zrobilam pizze, ale byla dobraaa!! Jak sie dawno nie robilo to wychodzi super !
Wiec zupa sie czestujcie;-) - bo ja jak na razie miejsca nie mam... :rofl2:

Kamcia - dawaj fotki torta tulipana <?> !!!:tak:

reklama
marzena, no powiem Ci, że mnie też kiedyś zaciekawił ten red velvet. Oglądałam jak się go robi na youtube. Jak się odważysz, to prosimy o zdanie relacji i tradycyjnie foty.

U nas na kolację był sandacz przygotowany przez męża, a ja kuchnię sprzątałam pół godziny! Więc to co zjadłam - spaliłam. Jak dziś obejrzałam swoje zdjęcia, to znowu dostałam bodziec do odchudzania. Oby na dłużej :-).

Prosze ..........nieeeeeeeeeeeee!
Ja nie mam ciasta.. i miec nie bede..:-(
Litosci..
Hope tez na bank bedzie miec ciasto :(

gorzej... torta mam... czekam na 23 i wstawię :-D:-D:-D

Marzenko raz jedyny jadłam Red Velvet i był za słodki, do tego na barwniku bo podejrzanie czerwony ale jak ci pyszny wyjdzie to może zaryzykuję, bo lubię takie wyzwania i upichcę :-) Bo wygląda bajecznie.

Ostatnia edycja:
Hope oczywiście, że red velvet na barwniku! Ale można zadać sobie trochę trudu i kupić barwnik naturalny na betakarotenie np. Pokombinuję z tym ciastem bo prezentuje się oryginalnie. I oczywiście czekam na 23 :p:p:p

Kamcia klej focie, a co, niech nam język do doopy ucieknie :D

Maja ja właśnie też imbiru nie znoszę i niedobrze mi na sam zapach dlatego pytałam :tak: Jak nie ma to zupę chcę. Nigdy nie jadłam :-)

maja Twoja zupka dobra, też robię czasami.

a ten red velvet, jaki to czort, muszę pogrzebać w necie,bo mnie zaciekawiło.Może zrobię na święta:-D zamiast piernika i sernika

O a my też robimy zupkę dyniową. Jutro ją skończę, dla Krzysia bez dodatków tylko marchewka, dynia, ziemniaczek i cebula a dla nas z curry i imbirem :-)
Zrobiłam rafaelo przepisu ewy wachowicz jest super, polecam :tak:

Jaipur specjalnie zdjęcie dla Ciebie: red-velvet-cake1.jpg

Matusia właśnie tego buraczanego barwnika nie polecają bo kolor bardziej rudy wychodzi a ma być ostro czerwony. Pewnie zależy czy chodzi nam o efekt czy o smak :tak:

reklama
Do góry