reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mam 40 lat i co z tego

reklama
Co za pigula!!, ptxykromi monia, jesli okres ci Sue spoznia 8 dni to juz beta powinna byc

Do dziela licz ovulke I serduszkuj sie ;)

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

Dokladnie. Zaburzenia mam. W sumie 40 lat na karku to wszystko mozliwe [emoji6]. A okres przyjdzie chyba lada chwila bo czuje brzuch mi rozrywa

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Dziewczyny!
ten cykl będę miała może "stracony"..a może nie. Jak pisała Hope mam zamiar mierzyć temperaturę.
Dzisiaj 2 dc . Od jutra zacznę ;)
W środę gin. -> także @ mi się skończy i nie mam nadzieję nie zobaczymy na usg torbieli.
Teraz odpoczywam :)
Zbieram siły na następny cykl :) Przekonuje się do czerwonego wina ;)

Wam życzę powodzenia :)

Hej. No ja dalej okresu nie mam. 10 dzien. Sama nie wiem co sie juz dzieje[emoji20]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

@moniafryz przykro mi, że jednak nie ciąża choć troszkę się tego spodziewałam. Jeśli nie masz torbieli to prawdopodobieństwa są dwa, albo przesunęła Ci się owulacja (faza lutealna jest stała) albo zablokowałaś się psychicznie. Jeśli to ostatnie, ujemny wynik bety powinien ruszyć @.

Dziewczyny, menopauzki :laugh2: a robiłyście wywiad środowiskowy? Jak szybko zaczęły przekwitać mamy? Może to potwierdzić jedynie @StorAnia, która zrobiła odpowiednie badania (i nie tylko to). Właśnie moja droga, czy waga przez wakacje spadła? :-p

@Ansure fajnie, cieszę się, mierz temperaturę od ostatnich plamień, nie czekaj do końca @, dużo dziewczyn ma owulację zaraz po okresie. Możesz tu wrzucać wykres to będziemy analizować grupowo :-) :)

@InezkaK przykro mi, dobrze się zapowiadało :-( :( Za kilka dni będzie lepiej, wrócą siły i wiara:tak:

reklama
Do góry