reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mam 40 lat i co z tego

Ja długo starałam się o trzecie dziecko. Gdy w końcu się udało, byłam najszczesliwsza na świecie. Niestety w 14 tygodniu dowiedziałam się że serduszko mojego maleństwa przestało bić [emoji22]..
To było we wrześniu 2015 roku.
Do dzisiaj mimo usilnych starań -nic.

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Czyli smiem twierdzic ze mAm szczescie byc w ciazy I to Po raz pierwszy w wieku 37???

Trzymam kciuki za ciebie tez !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ciąża obumarła ok 8 tygodnia a teraz byl 10tydzień , juz raz to przechodzilam przed najmlodsza córcią w 2011 bylo identycznie ten sam tydzien serduszko przestało bić :( ide dopiero w poniedzialek do szpitala bo chcę tam spędzić jak najmniej czasu :( beda wywoływać poronienie

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję [emoji4] Ja miałam wtedy 38. Ucieszyłam się że zdążę przed 40. Niestety nie zdążyłam. Miesiąc temu skończyłam 40 lat. I tak prawdę mówiąc myślałam że to już koniec marzeń o dzieciątku. Ale jak czytam niektóre wpisy to ciągle jeszcze mam nadzieję...

Dziękuję [emoji4] Ja miałam wtedy 38. Ucieszyłam się że zdążę przed 40. Niestety nie zdążyłam. Miesiąc temu skończyłam 40 lat. I tak prawdę mówiąc myślałam że to już koniec marzeń o dzieciątku. Ale jak czytam niektóre wpisy to ciągle jeszcze mam nadzieję...

0, jesteśmy rówieśniczkami :) ja w styczniu skończyłam 40 lat... :(

No kobietki trzymam mocno za was wszystkie !!!

Ja dopoero zaczynam moja droge bycia matka ,wychowanie,tlumaczenie itd a wy JuZ macie to za soba ;) ,lekarze chyva maja racje i medycyna ze glupota jest czekac na dziecko na ostatni dzwonek jak ja ......

No kobietki trzymam mocno za was wszystkie !!!

Ja dopoero zaczynam moja droge bycia matka ,wychowanie,tlumaczenie itd a wy JuZ macie to za soba ;) ,lekarze chyva maja racje i medycyna ze glupota jest czekac na dziecko na ostatni dzwonek jak ja ......

Macierzyństwo w każdym wieku jest cudem [emoji4] Poza tym nie zawsze wcześniej "się da"
Ja na przykład bardzo żałuję że wcześniej się nie starałam, ale przed trzydziestką nie miałam z kim [emoji6] później miałam szczęście urodzić synka i córeczkę [emoji173]
Zawsze marzyłam o dużej rodzinie, niestety zachorowałam na nadczynność tarczycy, i duże dawki hormonów przez lata sprawiły że o tym zapomniałam. Gdy tylko moja pani endokrynolog dała mi zielone światło, zaczęliśmy starania. Wielkie szczęście zakończyło się wielkim smutkiem... Ale jeszcze próbuje. Chociaż kilka miesięcy...

reklama
Do góry