reklama
eveee
Moderatorka
Bardzo ładny pokoik!pokoiki i kąciki dla naszych najmłodszych, aktualne, pomysły i plany.
u nas aktualny pokój Maksa ( zdjęcie) musimy zmienić dla dwójki
madziek masz połączenie szarego i mięty
Asica66
Fanka BB :)
Boski cudopokoiki i kąciki dla naszych najmłodszych, aktualne, pomysły i plany.
madziek
listopadówka 2009 :)
bardzo mi się podoba :-)pokoiki i kąciki dla naszych najmłodszych, aktualne, pomysły i plany.
lilija
Fanka BB :)
takie tanie meble???dziękuję, udało sie małym kosztem meble ok 700zl z Ikei, teraz sie cieszę bo trzeba zmienić dla dwójki
eveee
Moderatorka
Ja nie lubię mebli z Ikei. Kupiłam do Lili do pokoju i będziemy zmieniać. Tanie może i są, ale na tym zalety chyba się kończy...
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
lilija szafa i komoda z przewijakiem były w promocji normalnie kosztują chyba ok. 400zł każda, a łóżeczko kupiłam używane za 100zł.
No ja jestem zadowolona z mebli, choć mały nie bawi się w swoim pokoju tylko w naszym, ale wyszłam z założenia, że dzieci szybko rosną i niszczą, więc szkoda kasy na tym etapie na drogie meble, co innego za 3-4 lata
No ja jestem zadowolona z mebli, choć mały nie bawi się w swoim pokoju tylko w naszym, ale wyszłam z założenia, że dzieci szybko rosną i niszczą, więc szkoda kasy na tym etapie na drogie meble, co innego za 3-4 lata
reklama
wszystkozajete
Moderatorka
Też mi się szary + mięta podoba Pokój do adaptacji na dziecięcy mamy ze skosem, chodzą mi po głowie takie klimaty: Link do: fabmama.nl - chodzi o zabudowę, nie kolory.
Podziel się: