reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe kąciki/pokoiki

Agulqa, super pokoik, a jego właściciel przesłodki! :)

AZA - poukładane, bo zdjęcie robione z rana ;) Młody ma przy łóżku taką wielką skrzynię na zabawki (widać ją na 3 zdjęciu), więc wieczorem wszystko tam ląduje - nie chciałabyś widzieć jak to wygląda w środku ;)

reklama
Nieobecna- super pokoik:) u moich chłopaków nawet rano nie ma takiego porządku :p

Agulqa- slicznie! A tak się balas, że prawie nic nie gotowe.

nieobecna, fajny i uporządkowany pokoik :tak:. mojego młodego pokój póki co też taki posprzątany, ale pewnie już niedługo taki stan potrwa :-D

agulqa, no jaki cieplutki. ten przewijak, kocyki, pieluszki... nie wspominając już o słodkim Roberciku. o wiele przyjemniej ogląda sie takie żywe pokoiki niż same meble jeszcze w ciąży. ach <buja w obłokach>

Nieobecna śliczny ;-) My jeszcze dywanika nie mamy i zasłon... Nie mogę wybrać ;)

Agulqa u was też jak ładnie ;-) Też mam poduchę ale inną i też będę ją do karmienia wykorzystywać.

Ostatnia edycja:
Nieobecna u mnie nie dałoby rady zabawek do jednej skrzyni schować :)))

Agulqa ale ślicznie a lokator jeszcze piękniejszy :)))

Ja dziś ogarnęłam wreszcie łóżeczko więc tylko to mogę pokazać bo mały będzie z nami w sypialni.

Załączniki

• 20141231_134748.jpg
    20141231_134748.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 116
Jeżyk ja się bałam mojemu zostawić pościel do ułożenia bo chyba by się pogubił :)))) Co do karuzelki too kupiłam ją bo od spodu dziecko widzi wzory biało-czarne i one uwagę jego zwracają.

reklama
Do góry