reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
My mamy sciany jasnozolte. Chcielismy z Ł na jednej scianie walnac wlasnie jakies postacie dla dzieci ale nie na zasadzie byle co byle gdzie tylko wlasnie jakis motyw lasu ze zwierzatkami itp. Z naklejek zrezygnowalismy bo jednak boje sie ze farba bedzie odchodzic a to nie dla mnie, a szablony takie do malowania wielokrotnego uzytku to ja moge wszystko jednym kolorem pacnac, zdolnosci brak by samemu cos namalowac i kasy by wziac kogos. Zastanawiam sie wiec czy nie zrobic takiego motywu jakiegos w formie fotorolet a na scianacj wtedy .... ??????
agulqa_b
Alecta sliczny.
Ja rozmawialam z Ł i chyba jednak wezmiemy naklejki. Ze 3-4lata chyba posluza a pozniej najwyzej wezmie sie kogos by jedna sciane wygipsowal jak z farba zejdzie...
Ja rozmawialam z Ł i chyba jednak wezmiemy naklejki. Ze 3-4lata chyba posluza a pozniej najwyzej wezmie sie kogos by jedna sciane wygipsowal jak z farba zejdzie...
Ostatnia edycja:
alecta, widziałam już tę fotkę! super ten pokoik :-). u mnie w sypialni jest na szaro z małymi, różowymi dodatkami także młoda będzie miała swój kącik prawie pod siebie zrobiony
szkoda, że będzie miała takie łóżeczko hahahhaahhaah Archiwalne: Lozeczko drewniane baby boo pelen zestaw Lębork • OLX.pl (dawniej Tablica.pl)
ale tym obrazkiem akurat będzie obrócone do ściany, więc nie będzie go widać
szkoda, że będzie miała takie łóżeczko hahahhaahhaah Archiwalne: Lozeczko drewniane baby boo pelen zestaw Lębork • OLX.pl (dawniej Tablica.pl)
ale tym obrazkiem akurat będzie obrócone do ściany, więc nie będzie go widać
Ostatnia edycja:
agulqa_b
Ja tylko mam problem bo nie bede miala zadnego fotela do karmienia w pokoju malego
reklama
Podziel się: