reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe kąciki/pokoiki

Musze jeszcze ten fotel ogarnąć, przymocować kape na niego żeby to jakoś po ludzku wyglądało. No i nie jestem pewna czy łóżeczko będzie stało tu czy na większej ścianie ech muszę to przemyśleć no i poduchy na fotel muszę kupić na fotel zielone :D

Załączniki

• 1415107928149.jpg
    1415107928149.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 108
reklama
Doggi, a co to jest to szklane za fotelem? jeżeli taki regał oszklony to zabieram Ci go, bo właśnie na taki choruję :-):-):-):-)

Kurcze dziewczyny ja zupelnie nie mam pomyslu na pokoj Roberta :-( chcialam juz zaczac cos robic, jakies ozdoby cos. Jutro lub po weekendzie przyjedzie lozeczko, wtedy komoda tez bedzie wyniesiona i mozna po malu stroic a ja nie mam pomyslow zadnych ;(

Agualqu- A wiesz chociaż w jakich kolorach chciałabyś urządzić pokój dla Roberta? Ja zawsze wszelkich inspiracji szukam na pinterest.com
Wpisuję nursery, albo nursery for boy i wyskakuje mnóstwo zdjęć.

reklama
agulqa, nie przejmuj się. ja pewnie dopiero po powrocie ze szpitala coś zrobię, bo do tego czasu nie mam nawet zamiaru łóżeczka składać. choć Ty masz inną sytuację, bo Robercik ma swój pokoik, więc może stać już przygotowany. poszukaj inspiracji w necie. na pewno coś znajdziesz. a kolorystyka już wybrana?

Do góry