reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
popieram, kolor jak już musi być to trudno...bo jest troche oczojebny ale skoro to barwy firmowe to elvie nic nie zrobi
ale ta jak dziewczyny piszą- jakaś ładna elegancka kobietka ze zmysłowym makijażem bo w końcu o kosmetixy się rozchodzi w gruncie rzeczy

Agnieszka - gratuluję blendera, fajowy!!

Dagsila - fajne kolory tego fotelika, oby wytrzymał i małej dobrze służył;-) Też jakiegoś właśnie dla Lenki szukamy..

Wronka - buciki ładne, ale jak dla mnie za bardzo futrzaste, chociaż jakby się w jeansy rurki ubrać i prostą klasyczną tunikę to mogłyby się ładnie prezentować.

Wyczytałam dzisiaj o tych śniegowcach różnego rodzaju, że korzystnie w takich wyglądają osoby szczupłe i wysokie, bo one optycznie skracają nogi i jakby obciążają sylwetkę. Później idę sobie z biura do domu na karmienie małej i mijam dziewczynę (ok.18lat), spora nadwaga i takie śniegowce z pomponami jeszcze. Może wredna jestem, ale pomyślałam, że dziewczyna chyba lustra nie ma. Po takim widoku zdecydowałam, że nie dam się modzie i nie kupuję:D

reklama
Do góry