sospettosa
Fanka BB :)
Bardzo dziękuję za wszystkie opinie!!!
No na bannerze 1m x 1,5m trochę tekstu musi być, żeby ludzie wiedzieli, co w biurze się dzieje, bo nie każdy markę kojarzy (szczególnie starsze Panie z osiedla kompletnie nie kojarzą, co to za nowa firma się otworzyła i w ogóle co oni w tym biurze robią).
Tekst - Zminimalizowałam do minimum a przynajmniej tak mi się wydawało, a teraz to już nie wiem, co tam powinno być abyście chciały czytać:-) Niby dałam wszystko co ważne, napiszcie proszę jak to wg Was zmniejszyć.
Laska - Panienki nie wybierałam, Pan od reklamy wybierał Można ją zmienić, ale M. się podoba i mi w sumie też - zadbana, może za bardzo opalona jak na mój gust, ale nie najgorsza Siebie tam przecież nie dam
Kosmetyku nie chciałam z uwagi na to, że reklama ma być na stałe a kosmetyki to wiadomo - co chwilę nowe opakowania i serie, więc za pół roku okazałoby się, że mam reklamę nieaktualną:/
Kolor - Logo Oriflame granatowo-białe to było sto lat temu, teraz ten groszkowy zielony to kolor firmowy i to mam akurat narzucone:/ podobno na żywo nie będzie aż tak przesadzone. No i to logo na oknach będzie ostre a nie rozmazane. Na fioletowo to Ori reklamuje produkty wellness, a ostatnio je mocno promowali, więc może dlatego tak kojarzycie.
Aaaaaaaa, teraz będzie P R O M O C J A !!
Za wyrażenie opinii każdej chętnej Kwietniówce wysyłam aktualny Katalog i zestaw próbek gratis.
Zainteresowane proszę o info na privie - podawać adresy, wysyłam pocztą.
jak na moje, to musi być tyle tekstu na tym drugim banerze. I tak jest tam to co najważniejsze, a poza tym trzeba w jakiś sposób zachęcić potencjalne konsultantki do przyjścia do biura.