reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Bardzo dziękuję za wszystkie opinie!!!

No na bannerze 1m x 1,5m trochę tekstu musi być, żeby ludzie wiedzieli, co w biurze się dzieje, bo nie każdy markę kojarzy (szczególnie starsze Panie z osiedla kompletnie nie kojarzą, co to za nowa firma się otworzyła i w ogóle co oni w tym biurze robią).

Tekst - Zminimalizowałam do minimum a przynajmniej tak mi się wydawało, a teraz to już nie wiem, co tam powinno być abyście chciały czytać:-) Niby dałam wszystko co ważne, napiszcie proszę jak to wg Was zmniejszyć.

Laska - Panienki nie wybierałam, Pan od reklamy wybierał:D Można ją zmienić, ale M. się podoba i mi w sumie też - zadbana, może za bardzo opalona jak na mój gust, ale nie najgorsza:D Siebie tam przecież nie dam:D
Kosmetyku nie chciałam z uwagi na to, że reklama ma być na stałe a kosmetyki to wiadomo - co chwilę nowe opakowania i serie, więc za pół roku okazałoby się, że mam reklamę nieaktualną:/

Kolor - Logo Oriflame granatowo-białe to było sto lat temu, teraz ten groszkowy zielony to kolor firmowy i to mam akurat narzucone:/ podobno na żywo nie będzie aż tak przesadzone. No i to logo na oknach będzie ostre a nie rozmazane. Na fioletowo to Ori reklamuje produkty wellness, a ostatnio je mocno promowali, więc może dlatego tak kojarzycie.

Aaaaaaaa, teraz będzie P R O M O C J A !!
Za wyrażenie opinii każdej chętnej Kwietniówce wysyłam aktualny Katalog i zestaw próbek gratis.
Zainteresowane proszę o info na privie - podawać adresy, wysyłam pocztą.

jak na moje, to musi być tyle tekstu na tym drugim banerze. I tak jest tam to co najważniejsze, a poza tym trzeba w jakiś sposób zachęcić potencjalne konsultantki do przyjścia do biura.

reklama
ooo but nr 3 from Elvie faktycznie daje rade :-)

ja kocham emu, a wszelkie buty na obcasie to dla mnie koniecznosc"na wyjscia". w zimie to kazdy oblodzony chodnik bylby moj w takowym obuwiu :-D
jeju to tak jak ja
kompletnie nie umiem sie poruszac po osniezonych chodnikach
zaraz poslizg lapie
wiec piekne szpileczki zimowe to tylko na wypad do restauacji czy kosciola a tak to musze czuc grunt

popieram Zieloną
panienka musi odejść!!!!!!!!!!!!!!
Elbie weź pod uwage ze co do kwestii tej PAni wszytskie jestesmy zgodne
nikt jej nie zaakceptowal wiec cos w tym musi byc
ja bym ja na reklame solarium dala

U mnie w sąsiadującym mieście jakaś agencja reklamowa postanowiła, jako dobry sposób na zachęcenia do czytania banerów, wieszać takowe do góry nogami! Połowa miasta chyba się u nich zaopatruje, bo co kawałek tak są powieszone. I reasumując - skutek marny. Pierwszy baner przykuł moją uwagę. Ale jak zobaczyłam co 5 m inne przedsiębiorstwa tak się raklamujące to wychodziło to bokami

Elvie skoro kolory takie muszą być to trudno, może faktycznie na żywo nie będą takie oczodajne.
Panienka... dosłownie panienka...mam wrażenie jakby chciała mi powiedzieć choć zrobie ci.... no koments...
Ilość tekstu chyba ok i na pewno bym wstąpiła sprawdzić czy każdy i zawsze ma te 23% taniej kosmetyki :-p ale wiem o co chodzi...w końcu byłam w Avonie :-p (niby jestem ciągle :-p)

Aaaaaaaa, teraz będzie P R O M O C J A !!
Za wyrażenie opinii każdej chętnej Kwietniówce wysyłam aktualny Katalog i zestaw próbek gratis.
Zainteresowane proszę o info na privie - podawać adresy, wysyłam pocztą.

Elvie- na zakupowym jesteśmy ;-) skocz z ogłoszeniem parafialnym na Konkursy- da się to chyba pod to podciągnąć, nie :-)

Annaoj- 11 kilo to i dużo i nie... zależy gdzie wózek jest używany... ja potrzebowałam lekki i mam spacerówkę maclarena (6 kg)- lekko się składa i bez problemu ją wnoszę :-D no i ja zawsze do wagi wózka dodaje wage dziecka...bo co innego pchać 11+13 kg dziecka+ ileś tam kg zakupów (hehehe) (np. oczywiście) a co innego 6+13kg dziecka ;-) wtedy zakupy mi wychodzą gratis (hihihi)

Ale dla odmiany jak ma dobrą cenę to też fajnie :-)

anna - 11 kilo wózka to kloc a nie wózek bynajmniej dla mnie , ja jak aniez mam maclarena który wazy 6 kg do tego 8 kilo OLki to i tak już jest sporo plus Oli ubranie jakieś rzeczy w wózku itp . a dzieci rosną a nie maleją .

Jeeeeeeeeeee przyszedł mi blender :-D :-) i w ogóle jupiiii!
zamówiliśmy sobie za punkty payback :-) Philips hr 1363-00
philips-hr-1363-00,7142059_3.jpg

reklama
Ja bym tą "solarę" zamieniła na taką kobietę z klasą, widzi mi się zadbana pani w gustownym kapeluszu z koszem pięknych kwiatów, ale to tylko moja wizja. Co do tekstu to jasno i wyraźnie widać o co się rozchodzi. Ja wolę gdy są takie konkrety na reklamie, jak jest mało i ogólnikowo to nie zawsze mnie to interesuje bo nie wiem czego się mogę spodziewać.

Do góry