reklama
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
kurcze szałowy ten płaszczyk, i kombinezonik no i oczywiscie tygrysek wypasiony na maksa tez takiego chce
myslalam tez o x-landerze...ma moze ktoras?jak patrzylam na allegro to wszystko ok i cena nawet przyzwoita ale znowu kolory jakies takie ech....za maly wybor jak dla mnie... niebieski, zielony pomaranczowy i czerwony i to koniec....
Ja mam x-lander xa. W nowej serii sa nowe kolory, wiec jest w czym wybierac. Ja mam starsza serie, kolor pomaranczowy, ale on jest..... pieeeeeeeeekny! Mysle, ze zdjecia nie oddaja dobrze tego koloru ;-)
Paulka my zdecydowalismy sie na tako jumper fx. Jak sie bedzie sprawowal to sie okaze-nie mam doswiadczenia. Wyglad-nam sie bardzo spodobal i cena tez sie nam spodobala :-) Jedyne co to jest dosc ciezki ale nam akurat to nie przeszkadza, a i prowadzi sie super:-)
kurcze szałowy ten płaszczyk, i kombinezonik no i oczywiscie tygrysek wypasiony na maksa tez takiego chce![]()
ja też mam takiego Tygryska

kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
a gdzie sie takiego kupuje?ja też mam takiego Tygryska![]()
moja teściowa mi kupiła
Paulka mi się podobał Jedo Fyn,ale stelaż ma za duży więc się na niego nie zdecydowaliśmy, myślałam też o Bexie, super ma cenę,fajnie wygląda,ale nie ma go u nas w Koszalinie więc się bałam wziąć,ale może u ciebie jest to sobie zobaczysz, ma dobrez opinie.
My dziś wybraliśmy i wpłaciliśmy zaliczkę na x-landera 2010 kolor Jungle, tak jak pisze olapop zdjęcia na necie nie oddają jego uroku. Jak przywieziamy go do domku to wrzucę fotki.
Co do Dagsilowego termometru to też jestem zadowolona i go polecam.
Ja dziś byłam na szopingu w lumpku z koleżanką i mnóstwo słodziaków nabyłam.:-):-):-)
My dziś wybraliśmy i wpłaciliśmy zaliczkę na x-landera 2010 kolor Jungle, tak jak pisze olapop zdjęcia na necie nie oddają jego uroku. Jak przywieziamy go do domku to wrzucę fotki.
Co do Dagsilowego termometru to też jestem zadowolona i go polecam.
Ja dziś byłam na szopingu w lumpku z koleżanką i mnóstwo słodziaków nabyłam.:-):-):-)
Nie liczy sie dopoki nie pokazesz fotek ;-)
e.salamandra
Mama pełną parą
ja też chce takiego tygryska!
reklama
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Kittek fotki poprosze...
Ja dostałam właśnie przesyłkę z bluzeczka i biustonoszem... a zamawiałam 2. Pisałam już do babki i zobaczymy. A co do rozmiarów to zobacze jak przyjdze ten wg moich obliczeń. Jak sie mierzyłam to z tabelki babce wyszło że powinnam mieć 85D a mnie że 80D i nie wiem... może 80C byłby lepsz bo miseczki mam ciut za duże w tym 85D ale pocieszam się że jeszcze mi cycki urosną jak dostane nawału pokarmu...a urosną na pewno
Fotki wieczorem beda bo teraz leże i się nie ruszam... męża zagonie do zrobienia zdjęć bluzce... a cyckonosz jak to cyckonosz... jedno trzeba im przyznać baaaardzo delikatny materiał... superowy ...
Ja dostałam właśnie przesyłkę z bluzeczka i biustonoszem... a zamawiałam 2. Pisałam już do babki i zobaczymy. A co do rozmiarów to zobacze jak przyjdze ten wg moich obliczeń. Jak sie mierzyłam to z tabelki babce wyszło że powinnam mieć 85D a mnie że 80D i nie wiem... może 80C byłby lepsz bo miseczki mam ciut za duże w tym 85D ale pocieszam się że jeszcze mi cycki urosną jak dostane nawału pokarmu...a urosną na pewno

Fotki wieczorem beda bo teraz leże i się nie ruszam... męża zagonie do zrobienia zdjęć bluzce... a cyckonosz jak to cyckonosz... jedno trzeba im przyznać baaaardzo delikatny materiał... superowy ...
Podziel się: