reklama
kittek dziękuję, ale byłam wczoraj w lidlu, innym rzucili bezrękawniki - mierzyłam - i taki na 104 był na bluzę którą Julka miąła na sobie akurat
Zrezygnowałam - bo przypomniałam sobie, że Julka dostała bezrękawnik od dziadka na początku roku - dzisiaj jej założyłam i się okazało że jest na już
Zrezygnowałam - bo przypomniałam sobie, że Julka dostała bezrękawnik od dziadka na początku roku - dzisiaj jej założyłam i się okazało że jest na już
nata - więc czekamy na Wronię;-)
A ja się naczytałam o tych bezrękawnikach, że prawie wszystkie macie i mamę do lidla zagoniłam. Poszła tam dziś o 9.00 i beżowy został jeden w rozm. 98, czyli mnie nie interesuje, bo na teraz Lenka ma dwa inne. Granatowy podobno wygląda jak roboczy, więc mama stwierdziła, że nie kupi, bo brzydki No, ale o gustach się nie dyskutuje;-)
W ogóle zauważyłam, że mi się włączyła mania kupowania neutralnych rzeczy, na wypadek, gdyby w brzuszku chłopiec siedział;-)
A ja się naczytałam o tych bezrękawnikach, że prawie wszystkie macie i mamę do lidla zagoniłam. Poszła tam dziś o 9.00 i beżowy został jeden w rozm. 98, czyli mnie nie interesuje, bo na teraz Lenka ma dwa inne. Granatowy podobno wygląda jak roboczy, więc mama stwierdziła, że nie kupi, bo brzydki No, ale o gustach się nie dyskutuje;-)
W ogóle zauważyłam, że mi się włączyła mania kupowania neutralnych rzeczy, na wypadek, gdyby w brzuszku chłopiec siedział;-)
Katik - Ty białej kurteczki szukałaś: ZJAWISKOWA PUCHOWA KURTKA Z MOTYLEM!! ROZ 86/92 (1821294766) - Aukcje internetowe Allegro
Ta jest używana, ale od tej babki rzeczy są jak nowe, kiedyś robiłam u niej zakupy, więc zerknij sobie;-)
Ta jest używana, ale od tej babki rzeczy są jak nowe, kiedyś robiłam u niej zakupy, więc zerknij sobie;-)
Elvie, dzieki, kurtka faktycznie fajna, ale juz Polce zamowilam z Coccodrillo.
Dziewczyny, Wronka jest na dzialce, jak wroci to pewnie zrobi porzadek z tymi zamowieniami kombinezowymi ;-)
heheheh, w domu jestem:-), ale nie moglam wczoraj bo w kompie mi sie cos poprzestawiało...mężulek jakies programy mi wgrywał hahahah:-)
Juz napisałam PW do naty, ona bierze granatowy, zostal rożowy, z tego co pamiętam to Love byla zainteresowana, ale póki co milczy:-). Jak ona nie bedzie chciała, to różowy jest Twój elvie:-)
reklama
Załączniki
Ostatnia edycja:
Podziel się: