reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Nata ja ci z chęcią odsprzedam ten na 98 (choć moim zdaniem on jest na 86), a sama kupię Mai ten na 104 (matko jak to brzmi:baffled:) bo mi zależy na takim na przyszły rok :)

A ja chciałam zapytać co z Wronkowymi kombinezonami bo nie wiem, czy ma na allegro szukać czy Wronkowe brać?
Zainteresowane proszę o info;-)

elvi ja pisałam ze jestem zainteresowana granatowym, ale wronka nie odpisała - pewnie nie miała kiedy.
Napisałam także, że jak się okaże że na Julke za mały to odsprzedam za tą samą cene

kittek dziękuję, ale byłam wczoraj w lidlu, innym rzucili bezrękawniki - mierzyłam - i taki na 104 był na bluzę którą Julka miąła na sobie akurat

Zrezygnowałam - bo przypomniałam sobie, że Julka dostała bezrękawnik od dziadka na początku roku - dzisiaj jej założyłam i się okazało że jest na już

nata - więc czekamy na Wronię;-)

A ja się naczytałam o tych bezrękawnikach, że prawie wszystkie macie i mamę do lidla zagoniłam. Poszła tam dziś o 9.00 i beżowy został jeden w rozm. 98, czyli mnie nie interesuje, bo na teraz Lenka ma dwa inne. Granatowy podobno wygląda jak roboczy, więc mama stwierdziła, że nie kupi, bo brzydki:confused: No, ale o gustach się nie dyskutuje;-)

W ogóle zauważyłam, że mi się włączyła mania kupowania neutralnych rzeczy, na wypadek, gdyby w brzuszku chłopiec siedział;-)

Elvie, dzieki, kurtka faktycznie fajna, ale juz Polce zamowilam z Coccodrillo.

Dziewczyny, Wronka jest na dzialce, jak wroci to pewnie zrobi porzadek z tymi zamowieniami kombinezowymi ;-)

Elvie, dzieki, kurtka faktycznie fajna, ale juz Polce zamowilam z Coccodrillo.

Dziewczyny, Wronka jest na dzialce, jak wroci to pewnie zrobi porzadek z tymi zamowieniami kombinezowymi ;-)

heheheh, w domu jestem:-), ale nie moglam wczoraj bo w kompie mi sie cos poprzestawiało...mężulek jakies programy mi wgrywał hahahah:-)

Juz napisałam PW do naty, ona bierze granatowy, zostal rożowy, z tego co pamiętam to Love byla zainteresowana, ale póki co milczy:-). Jak ona nie bedzie chciała, to różowy jest Twój elvie:-)

reklama
Aga wrzucam tu zdjęcie kombinezonu. Moim zdaniem na teraz to on z pewnością nie będzie dla M. Na metce jest rozmiar 92,ale dla mnie to spokojnie 98,Maja się w nim topi.

P9141415.jpg
Marta to są dwie kurteczki, które kupiłam dla Mai,ale są przykrótkie. Jeśli ty albo któraś kwietniówka chce to piszcie.
P9141418.jpgP9141416.jpg

Załączniki

• P9071390.jpg
    P9071390.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnia edycja:
Do góry