reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Katik a jakiś marketów typu praktiker czy coś tam niemacie ?? generalnie u nas takie coś można i w tesco kupić i w hipermarketach budowlanych... nie wiem co wy tam macie...ale tam poszukaj

reklama
A i jeszcze taki kubek ze słomka bo moja córcia teraz tylko słomką pije :-)
*MS*Bidon niekapek z rurką CANPOL BABIES (1660560374) - Aukcje internetowe Allegro
Tylko takie były :-) i tommee tipee ciężki był strasznie

[/url]

My mamy Tommee- super jest, nie najlżejszy, ale- ładnie idzie woda (w sumie jak przez słomkę), nie wylewa się po zamknięciu nic a nic, łatwo sie go myje (jest rozkładany totalnie), on ma jeszcze taką funkcję naddaną, że trzyma określoną temperaturę, dlatego jest cięższy.
Canpola kupiłam i oddałam (wymieniłam właśnie na Tommee), bo mi oczy wyszły z orbit, jak się próbowałam napić... miałam też Nuby bidon pstryczek dokładnie taki Sklep Mały Ryś ale jak on jest niekapek to ja jestem Królowa Hiszpanii... lało się z niego masakrycznie :-) plus jest taki, że dzieć ma frajdę się napije i umyje przy okazji ;-)

Agnieszka, chodzi mi o Polske
w czwartek rodzice wysylaja mi paczke, i chcialam by wlasnie taka piaskownice mi wyslali, bo tutaj takiego nie dostane w takiej cenie jak w Polszy sa.

miałam też Nuby bidon pstryczek dokładnie taki Sklep Mały Ryś ale jak on jest niekapek to ja jestem Królowa Hiszpanii... lało się z niego masakrycznie :-) plus jest taki, że dzieć ma frajdę się napije i umyje przy okazji ;-)
bo sadzac juz z opisu na stronie, to on faktycznie dupa jest a nie niekapek:-D
Bidon Pstryczek 355ml - ze słomką "nie kapek" Nuby

wiem, jestem maruda, ale w leroymerlin w cholere drogie, bo zamykane jabluszko jest za 145 zl a na allegro juz z przesylka w granicach 70-80 zlotych kupisz

EDIT
dobra, dopatrzylam ze jako pierwsze jest ten kwadrat tez z pokrywka a taniej

EDIT EDIT
jednak jestem maruda hahah
kwadrat pewnie ma tylko przykrywke, a mi wlasnie zalezy na czyms w rodzaju muszli/jablka itd - by obydwie strony moc wykorzystac - jedna na piasek, druga na wode, czyli w gre wchodzi cos takiego jak to serce tam

Ostatnia edycja:
wiem, jestem maruda, ale w leroymerlin w cholere drogie, bo zamykane jabluszko jest za 145 zl a na allegro juz z przesylka w granicach 70-80 zlotych kupisz

EDIT
dobra, dopatrzylam ze jako pierwsze jest ten kwadrat tez z pokrywka a taniej

EDIT EDIT
jednak jestem maruda hahah
kwadrat pewnie ma tylko przykrywke, a mi wlasnie zalezy na czyms w rodzaju muszli/jablka itd - by obydwie strony moc wykorzystac - jedna na piasek, druga na wode, czyli w gre wchodzi cos takiego jak to serce tam

heheheheheh padlam......no to masz wymagania;-), w takim razie nie pomoge, my mamy żabkę, jeszcze po Werci, ale tylko jedna czesc jest na piasek a druga to tylko pokrywka, nie mam więc pojęcia gdzie taką podwójną znaleźc.

Katik widziałam takie podwójne na pewno w praktikerze ale nie wiem po ile niestety :-( w tesco też coś mi się o oczy obiło ale nie mam pojęcia czy podwójne i po ile. Poza tym jeśli chodzi o tesco to musisz szukać w odpowiednim sklepie bo oferty niestety nie jest jednolita w każdym z hipermarketów.

Edit
teraz dzięki Wroni zajażyłam o czym mówisz z podwójną piaskownica...o to to ja głowy nie dam że takie były w praktikerze... były podwójne ale ta druga część to raczej pokrywa właśnie...

To jeszcze raz...
z tego co parze na allegro to znalazłam w katowicach http://allegro.pl/big-smoby-piaskownica-basen-muszelka-muszla-big-i1667090090.html piaskownice... na 3 stawach jest smooby z tego co pamiętam ale za cenę nie ręczę... a na allegro możecie dopytac o odbiór osobisty...spróbuj

Ostatnia edycja:
Bylam na zakupach ;-) trzeba było wydać kasę którą dostałam na urodzinki :-D
Ależ się obłowiłam :-)
najlepszego zakupu dokonałam w Viceversa: żakiet, spodnie i spódnica z Ramii (taki materiał ja pierwszy raz o nim słysze). Przecenione tak że zamiast 298,70 zapłaciłam 119,70!!!!!!!! Kolor taki oliwkowozielony :-) cudny nie gniecie się :-D
do tego kupilam szorty i rybaczki w orsay`u i bluzeczkę w Greenpoint. I jeszcze mi trochę kasy zostało :-)

Edit:
Dziewczyny z Olsztyna i okolic powiedzcie mi czy macie tam jakiś fajny sklep ze strojami kąpielowymi??

Ostatnia edycja:
reklama
Wronka, Aga dzieki. Dzis juz takie podwojne cudo zostalo zakupione, tak wiec w weekend Polinka powinna juz dostac.

Do góry