reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

byłam wczoraj w HM i nawet udało mi się coś kupić z przeceny, u nas ciężko z dziecięcymi. Kupiłam jej takie cienkie długie spodenki (niby sindbady), sukienkę, taką większą, bo na 2 lata i jeansy na 3 lata, ale tak mi się spodobały, że stwierdziłam co tam urośnie. A chrzestna kupiła jej śliczne jeansiki z hello kitty.

reklama
Ola tez skorzystala z przeceny w HM, dostala parda koszulek, legginsy, dzinsowe rybaczki i dlugie:wściekła/y: dzinsy.
Ludzie brali wszystko jak opetani jak bylam w pierwszy dzien przeceny, cale narecza pakowali...

Zielona sporo rzeczy po 10 zł np koszulki , leginsy . jak na nasze warunki tanio :) Bo koszulki np z 39 zł przecenione .
spodnie dla Szymka kupiłam kilka par po 30 zł a normalnie 80 kosztują

no to rzeczywiscie niezle. dla mnie ceny normalne sukienek, ktore kupilam mlodej przed wyjazdem wydawaly sie nieprzyzwoicie niskie. teraz to juz prawie za darmo. a tu droznyzna. jestem przekonana, ze meksykanie sa cholernie bogaci. wszystko kosztuje tyle, ze glowa mala, a oni to kupuja...

Laski, jestem tylko na moment i to dlatego, by wrzucić jeden link.
Nie pamiętam która z Was, ale któraś chciała kieckę bandażową taka jak miała K.Cichopek i mówiłam, że szukając na bal znalazłam taka, ale nie pamiętałam już gdzie. Dziś mi przypadkowo wpadła to wrzucam:
*HERVE LEGER* blue na jedno ramie bandage dress (1660914985) - Aukcje internetowe Allegro
*HERVE LEGER* red na jedno ramie bandage dress (1665553663) - Aukcje internetowe Allegro
A KC miała dokładnie taką:
http://allegro.pl/sukienka-gwiazd-herve-leger-HERVE LEGERwesele-studniowka-i1653169860.html

Marta - niektórzy biorą na sprzedaż - potem na allegro sprzedają - ja ostatno byłam świadkiem kupowania w ilościach hurtowych zabawek w lidlu

Laski, jestem tylko na moment i to dlatego, by wrzucić jeden link.
Nie pamiętam która z Was, ale któraś chciała kieckę bandażową taka jak miała K.Cichopek i mówiłam, że szukając na bal znalazłam taka, ale nie pamiętałam już gdzie. Dziś mi przypadkowo wpadła to wrzucam:
*HERVE LEGER* blue na jedno ramie bandage dress (1660914985) - Aukcje internetowe Allegro
*HERVE LEGER* red na jedno ramie bandage dress (1665553663) - Aukcje internetowe Allegro
A KC miała dokładnie taką:
http://allegro.pl/sukienka-gwiazd-herve-leger-HERVE LEGERwesele-studniowka-i1653169860.html

ładne te kiecki ale w życiu bym nie dała 430 zł za kieckę na allegro . pewnie szyją gdzies u nas na wzór za 40 zł a potem sprzedają he he .

reklama
Do góry