reklama
Forget-me-not
Fanka BB :)
świecące kaczuchy do kupienia w Media Markt, gdzies ponoć kas są wyłożone, kosztują 30 pln.
k19 i k21 sa bomba![]()
k19 i k1 :-)
chyba przerzucimy się na pieluszki huggis - kiedyś kupiłam jedną paczkę 3 na spróbowanie (wcześniej były tylko pampki) i ku mojemu zaskoczeniu zdecydowanie lepiej trzymały się na pupci, nic nie wyciekło, nieprzemokło.
Skończyła nam się paka i wróciliśmy do pampków i co okazało się, że w nocy (Julka przesypia całą noc) pieluszka przemaka (to są niby te 12h) Mała się budzi o 2 w nocy z płaczem bo ma mokro z huggisami nie było takich rewelacji
my już od dłuższego czasu huggies używamy... no ale przy takiej kupie jaką mieliśmy dzisiaj to nawet dobrze trzymające pieluszki nie pomogły
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Dziołchy a ma któraś z was pralkę ładowaną od góry? Bo ja muszę zakupić sobie i nie wiem na co się zdecydować? Może coś polecicie? A zamawiałyście już jakiś sprzęd agd czy rtv przez net?
Ja mam tala ladowana od gory i dla mnie jest w porzadku. Minus tylko taki, ze jak ktos lubi trzymac rzeczy na pralce, to musi sie liczyc z przekladaniem ich ;-) Niewatpliwym plusem jest to, ze beben jest duzy w porownaniu z pralka tych samych gabarytow ale ladowana od boku.
Dziołchy a ma któraś z was pralkę ładowaną od góry? Bo ja muszę zakupić sobie i nie wiem na co się zdecydować? Może coś polecicie? A zamawiałyście już jakiś sprzęd agd czy rtv przez net?
przez net kup tylko wtedy kiedy pójdziesz do sklepu zwykłego i oblookasz model który Ci się podoba
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
a ja dzisiaj kupiłam wózek dla Natalci "zooper hula" Zobacz załącznik 271289 jak na razie jest super ale zobaczymy po dłuższym użytkowaniu! najfajniejsze jest to że rozkłada się na płasko i jest w nim dużo miejsca w przeciwieństwie do naszej gondolki espiro vector 4 air
a mogę zapytać czy droga ta przyjemność ??
Katik
...jestem mamą...
świecące kaczuchy do kupienia w Media Markt, gdzies ponoć kas są wyłożone, kosztują 30 pln.
thx
musze rodzine naslac na MM
reklama
Podziel się: