reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

a ja dzisiaj kupiłam wózek dla Natalci "zooper hula" hula_OLIWE.jpg jak na razie jest super ale zobaczymy po dłuższym użytkowaniu! najfajniejsze jest to że rozkłada się na płasko i jest w nim dużo miejsca w przeciwieństwie do naszej gondolki espiro vector 4 air

reklama
chyba przerzucimy się na pieluszki huggis - kiedyś kupiłam jedną paczkę 3 na spróbowanie (wcześniej były tylko pampki) i ku mojemu zaskoczeniu zdecydowanie lepiej trzymały się na pupci, nic nie wyciekło, nieprzemokło.
Skończyła nam się paka i wróciliśmy do pampków i co okazało się, że w nocy (Julka przesypia całą noc) pieluszka przemaka (to są niby te 12h) Mała się budzi o 2 w nocy z płaczem bo ma mokro z huggisami nie było takich rewelacji

my już od dłuższego czasu huggies używamy... no ale przy takiej kupie jaką mieliśmy dzisiaj to nawet dobrze trzymające pieluszki nie pomogły :p każdą możliwą stroną wyszła kupa... normalnie dziecko do prania, ciuchy do prania... :-D no ale trzy dni nie robił, więc się nie dziwię ;-)

Dziołchy a ma któraś z was pralkę ładowaną od góry? Bo ja muszę zakupić sobie i nie wiem na co się zdecydować? Może coś polecicie? A zamawiałyście już jakiś sprzęd agd czy rtv przez net?

Ja mam tala ladowana od gory i dla mnie jest w porzadku. Minus tylko taki, ze jak ktos lubi trzymac rzeczy na pralce, to musi sie liczyc z przekladaniem ich ;-) Niewatpliwym plusem jest to, ze beben jest duzy w porownaniu z pralka tych samych gabarytow ale ladowana od boku.

Dziołchy a ma któraś z was pralkę ładowaną od góry? Bo ja muszę zakupić sobie i nie wiem na co się zdecydować? Może coś polecicie? A zamawiałyście już jakiś sprzęd agd czy rtv przez net?

przez net kup tylko wtedy kiedy pójdziesz do sklepu zwykłego i oblookasz model który Ci się podoba :-D moja koleżanka tak pół wyposażenia AGD kupowała ;-) bo taniej było w necie (ona z wawy, a u nas drogo) no i jest bardzo zadowolona - na allegro kupiła lodówkę - oczywiście od użytkownika, który jest sklepem ;-) no ale to Samsung, więc gwarancja i tak jest producenta, a nie sklepu ;-)

a ja dzisiaj kupiłam wózek dla Natalci "zooper hula" Zobacz załącznik 271289 jak na razie jest super ale zobaczymy po dłuższym użytkowaniu! najfajniejsze jest to że rozkłada się na płasko i jest w nim dużo miejsca w przeciwieństwie do naszej gondolki espiro vector 4 air

a mogę zapytać czy droga ta przyjemność ??

reklama
Do góry