reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

chyba przerzucimy się na pieluszki huggis - kiedyś kupiłam jedną paczkę 3 na spróbowanie (wcześniej były tylko pampki) i ku mojemu zaskoczeniu zdecydowanie lepiej trzymały się na pupci, nic nie wyciekło, nieprzemokło.
Skończyła nam się paka i wróciliśmy do pampków i co okazało się, że w nocy (Julka przesypia całą noc) pieluszka przemaka (to są niby te 12h) Mała się budzi o 2 w nocy z płaczem bo ma mokro z huggisami nie było takich rewelacji

reklama
Dla mam podajacych juz sloiczki i kaszki w Carrefour jest promocja deser dla dzieci Bobovita 2x125g 3,58, sok dla dzieci bobovita 2x300ml 4,58,kaszka dla dzieci Bobovita 2x230g 9,88 i mleko Bebiko 2x350g 19,98

Dziołchy a ma któraś z was pralkę ładowaną od góry? Bo ja muszę zakupić sobie i nie wiem na co się zdecydować? Może coś polecicie? A zamawiałyście już jakiś sprzęd agd czy rtv przez net?

Dziołchy a ma któraś z was pralkę ładowaną od góry? Bo ja muszę zakupić sobie i nie wiem na co się zdecydować? Może coś polecicie? A zamawiałyście już jakiś sprzęd agd czy rtv przez net?
My zamawialiśmy piekarnik pod zabudowę przez neta, monitor przez net (tzn. mam na myśli allegro :-) )
Co do pralki ładowanej od góry to nie pomoge...mam zwykla...

Ja mam Candy - tylko już ma 5 lat. Ma program szybkiego prania 32', program mix kolorów, można większość programów włączyć na tryb normalny lub przyspieszony i ma funkcję ułatwiania prasowania. Można jeszcze zapodać włączanie za kilka godzin, ale to nigdy mi się nie przydało. Daliśmy wtedy za nią jakiś 1300 zł i nic mi się z nią nigdy nie działo na razie. Jestem zadowolona.

my mamy ładowaną od góry AEG Elektrolux i jestem zadowolona ma mnóstwo różnych funkcji szybkie pranie 30' , pranie delikatnych rzeczy, pranie firan, pranie rzeczy wymagających odświeżenia, pranie bez zagnieceń i wiele innych POLECAM

Akaata ja nawet nie wiem kiedy coś w zwykłym sklepie kupiłam :baffled:

Lodówkę, zmywarkę, płytę indukcyjną, piekarnik, pralkę, i całe inne drobne agd które mamy w domu kupilismy przez net. Kupujemy w róznych sklepach, ale najchetniej w ELECTRO.pl - najlepszy polski elektromarket - Jeszcze się nie zdarzyło, żeby coś było z nimi nie tak.

Teraz czekam na blender od nich ELECTRO.pl - najlepszy polski elektromarket - Blender BOSCH MSM 6B300 (NAJNIŻSZY KOSZT WYSYŁKI)

Generalnie zawsze przed zakupem przez net jakiegokolwiek sprzętu porównaj ceny na ceneo.pl

reklama
Akaata ja nawet nie wiem kiedy coś w zwykłym sklepie kupiłam :baffled:

Lodówkę, zmywarkę, płytę indukcyjną, piekarnik, pralkę, i całe inne drobne agd które mamy w domu kupilismy przez net. Kupujemy w róznych sklepach, ale najchetniej w ELECTRO.pl - najlepszy polski elektromarket - Jeszcze się nie zdarzyło, żeby coś było z nimi nie tak.

Teraz czekam na blender od nich ELECTRO.pl - najlepszy polski elektromarket - Blender BOSCH MSM 6B300 (NAJNIŻSZY KOSZT WYSYŁKI)

Generalnie zawsze przed zakupem przez net jakiegokolwiek sprzętu porównaj ceny na ceneo.pl
Forget świetny sklep, a i sama się na ten blender skuszę. Dobra cena

Do góry