reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

katik -haha u nas to samo, az sie boje do polski jechac:-D ale jakos to bedzie...
a co do chusty to nie zamowilam tej z allegro, bo sie tam doczytalam ze jakies wybrakowane sa, dlatego troche tansze, pewnie jakis drugi gatunek... kupilam w tym sklepie co wy na internecie, wybralam taka niebieska w paski, juz sie doczekac nie moge jak mama przyjedzie na poczatku czerwca...

reklama
Dziewczyny, ja tak zapobiegawczo- czy któraś ma jakiś środek przeciw komarom dla niemowląt??? Bo to badziewstwo będzie się lęgło po tak mokrym maju że hoho :wściekła/y: Z Kubą używałam takiego środka chicco, ale jakoś nie mogę nigdzie na niego natrafić.

Nieaktualne! Najprostsze rozwiązanie nie przyszło mi wcześniej do głowy ;) weszłam na stronę firmową chicco i tam to jest www.chicco.pl - wszędzie tam, gdzie dziecko: 0m+, Na spacerze, Spray przeciw ukąszeniom

Kupiłam taki: Sio, aerozol, preparat przeciw insektom, 100 ml - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie

Wronka, jak długo czekałaś na chustę?
Brałaś płatność kurierem i przelew?
My wybraliśmy NATI Fiolet rozmiar Maxi, żeby dla M. również była dobra, a ja najwyżej o jeden raz więcej się obwiązywać będę:-)
Jeszcze mi się kolor Malta baaaaaaardzo podobał, ale po naradzie z M. ustaliliśmy, że dla dziewczynki to lepszy będzie fiolet.

Wronka, jak długo czekałaś na chustę?
Brałaś płatność kurierem i przelew?
My wybraliśmy NATI Fiolet rozmiar Maxi, żeby dla M. również była dobra, a ja najwyżej o jeden raz więcej się obwiązywać będę:-)
Jeszcze mi się kolor Malta baaaaaaardzo podobał, ale po naradzie z M. ustaliliśmy, że dla dziewczynki to lepszy będzie fiolet.

Zamówiłam we wtorek, w srode dostalam potwierdzenie,ze wysłali a w czwartek kurier przywiózł. Brałam płatnośc przy odbiorze:-)

Ja tez mam kolor fiolet i tez maxi:-)

Justa te NATI chusty nie sa elastyczne, sa tkane.
Jesli prawidlowo zawiazesz- nie ma opcji by Ci dziecko wypadlo. DO chusty dolaczona jest ksiazeczka - instrukcja obslugi i masz dokladnie opisane ze zdjeciami jak woazac krok po kroku. Nie ma opcji niezrozunienia.
I waga Twojej Corci nie ma tu nic do rzeczy.

Czy tkane sa lepsze niz elastyczne- nie wiem. Elastycznych nie widzialam na zywo i nie stosowalam. Ja ze swojej jestem zadowolona.
NATI ma również chsuty elastyczne - co do mojej opini elastyczne są mniej przewiewne.
kupowala ktoras z was te chusty nati przez allegro? jesli tak to od kogo? czy kupowalyscie przez ta strone internetowa co podala wronka?
tak kupowałam przez allegro, bo ten sklep ma swój profil na allegro
dziewczyny jeszcze ostatni raz was przymecze o ta chuste:zawstydzona/y:, mozecie spojrzec na ta strone, znalazlam taka na allegro, to taka jak wy macie? dobra bedzie? ja mala jestem to wezme ta standard, dokladnie taka jak wystawia ten gosciu... odpowiedzcie mi prosze juz ostatni raz...:blink:
CHUSTA NATI NAJLEPSZY PRODUKT 2008 -OKAZJA CENOWA (1039272884) - Aukcje internetowe Allegro
i to jest właśnie profil tego sklepu :-)
ja też kupiłam tą chustę ;-) kolor Amazonia - mąż wybierał, bo ja bym wzięła niebieską, ale on lubi zielony kolor :-p (że niby ja mam takie oczy i dlatego mu się podoba)

reklama
akaata a te pieluszki Lidlowe toujours są dobre ? po 27pln za 56 szt to super cena

Do góry