reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

A ja się pochwalę, że wreszcie kupiliśmy sobie orbitreka:-). Jak tylko minie połóg to będę ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć.
Na razie leży milion części na środku pokoju. Pan w sklepie twierdził, że złożenie jest dziecinnie proste, że pół godzinki, że nawet kobieta da sobie radę. P jakaś lebiega nie jest, wszystkie meble w domu sam składał, ale tu po godzinie wpatrywania się w zawiłe rysunki i dopasowywania śrubeczek poległ, odżałujemy 80 zł i przyjedzie jakaś mądrzejsza głowa nam to złożyć.

Ciocia z Ameryki się postarała:tak:
Jak kupiliście? Też mam taki zakup w planach:-)

reklama
Kupiliśmy w Decathlonie. Mieliśmy zamówić przez internet, ale w razie jakiś problemów musielibyśmy się bujać z dostarczeniem sprzętu do serwisu, a tak serwis ewentualnie przyjedzie do nas. Model taki pośredni - nie najtańszy, ale też nie jakiś mega wypasiony

dziewczyny ktore maja ta karuzele od fisher price z misiami i pilotem i swiatelkiem, powiedzcie mi czy slyszycie jak chodzi motor w niej??
bo ja mam ja i mam tez od tiny love, i rozpakowalam ta od tiny love i slysze jak chodzi motor i teraz sie zastanawiam czy w tej drugiej tez slychac??
prosze o odpowiedz

dziewczyny ktore maja ta karuzele od fisher price z misiami i pilotem i swiatelkiem, powiedzcie mi czy slyszycie jak chodzi motor w niej??
bo ja mam ja i mam tez od tiny love, i rozpakowalam ta od tiny love i slysze jak chodzi motor i teraz sie zastanawiam czy w tej drugiej tez slychac??
prosze o odpowiedz

ja mam misie fp i tez slychac w niej motor... ale ktoras z dziewczyn pisala że jej maluch to lubil ;)

Justa, ja mam tą karuzelkę misiową FP- wydobywają się z niej tylko delikatne dźwięki muzyczki i ogólnie jestem z niej zadowolona,z tym że to straszny pożeracz energii- jeszcze nie zaczęła służyć Antonkowi a już baterie są off:)

(bo mamusia sobie codziennie słucha )

Paulka my mamy ten wózeczek tylko na pompowanych kołach kolor zielony wizualnie jest bardzo fajny a co do funkcjonalności to jeszcze nie mogę się wypowiedzieć bo stoi nieużywany ale wybrałam go ze względu na jego małą wagę (mieszkam na IV piętrze). W sklepie znajomy sprzedawca mówił że to jest dobry wózek i że nie mieli ani jednej reklamacji.

gondolka nie jest jakaś strasznie duża ale i malutka nie jest wydaje mi się że jest w sam raz tym bardziej że będziemy jej używać latem gdzie dzieci nie są jakoś grubo ubrane. Wózek składa się przez przyciśnięcie dwóch przycisków żadna filozofia. A co do fotelika to nie wiem bo mamy foteli maxi cosi citi a nie ten od kompletu. Ponieważ sprzedawca nam powiedział że fotelik od kompletu nie ma zrobionych testów bezpieczeństwa no i zrezygnowaliśmy z niego .

reklama
Co do wózeczka, to ja tez jednak zmieniłam zdanie. Nastawiłam się na icoo z haucka, ale mam gondolkę w idealnym stanie po synku (traxx jaguar też z haucka), więc chciałam samą spacerówkę kupić. Niestety nigdzie nie znalazłam chętnego sprzedawcy, wszyscy tylko w kompletach.
Znalazłam casualplay S4, który też bardzo mi się spodobał. Koleżanka wystawiła dobrą opinie, więc jednak ten będzie. I 1500 w kieszeni jeszcze. Przyda się na "sukieneczkowe" szaleństwa mamusi z córeczką;-):-):-):-)

Do góry