reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Aha no i jeśli chodzi o kawy to ja zawsze kupuję po 1kg, ale potem to przesypuję do słoiczków, bo podobno kawy należy kupować takie ilości, które się w maksymalnie 2 tygodnie wypije. Aniezowa i Nata pewnie z tym problemu nie mają i kilogramowe mogą śmiało brać:-D

reklama
Zatowarowałam się... aniez uwielbiam to hasło :tak:

Kupiłam sobie pikowany płaszczyk w Carry za 179 zł :-) szukałam fasonu u nich na stronie ale nie ma :-( jeszcze poszperam :tak:

Dla M. kupiłam samolocik z SICO coby mu żal nie było... i dzieci nie mam :-)

Zielona piękne! Mam podobne, tzn.na takiej samej koturnie i są bardzo wygodne, tzn. chwilowo byly, bo mi kot pasek zjadl i do szewca nie dotalam, ale nadrobię ten brak :D

Elvie netto czy brutto ta cena? W Oszolomie, jak jest % to tyle brutto wychodzi, dlatego pytam, coby wiedzieć, czy ruszyc puppe.

Ja zawsze kupuje 250, bo jakość ma znaczenie, niech nie wietrzeje, chociaż u mnie to trudne :p co Aniam :p

aniez - podałam już cenę brutto. Wybieram się to mogę Ci kupić.

zielona - sandałki faktycznie cudne i jakie optymistyczne kolory. Na wygodne wyglądają.

reklama
Elvie- powinna Ci ta Lidlowa smakować, bo jest delikatna w smaku i podobna do Dallmayr, a cena lepsza.
Co do kawy Twojego M. to mnie chyba by nie postawiła na nogi, skoro ma małą zawartość kofeiny ;-) ale smakować by mi pewnie smakowała, bo stopień palenia ma średni, a ja nie lubię mocno palonych kaw.

Pellini jakoś dla mnie szału nie ma :tak: jednak wygrywa Lavazza :tak:
No i droga skubana

Do góry