Aha no i jeśli chodzi o kawy to ja zawsze kupuję po 1kg, ale potem to przesypuję do słoiczków, bo podobno kawy należy kupować takie ilości, które się w maksymalnie 2 tygodnie wypije. Aniezowa i Nata pewnie z tym problemu nie mają i kilogramowe mogą śmiało brać
reklama
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Zatowarowałam się... aniez uwielbiam to hasło
Kupiłam sobie pikowany płaszczyk w Carry za 179 zł :-) szukałam fasonu u nich na stronie ale nie ma :-( jeszcze poszperam
Dla M. kupiłam samolocik z SICO coby mu żal nie było... i dzieci nie mam :-)
Kupiłam sobie pikowany płaszczyk w Carry za 179 zł :-) szukałam fasonu u nich na stronie ale nie ma :-( jeszcze poszperam
Dla M. kupiłam samolocik z SICO coby mu żal nie było... i dzieci nie mam :-)
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Upatrzylam sobie takie sandaly, tylko braki na koncie mnie powstrzymuja od nabycia... wedges Hush Puppies Women's buy online Canada - ShoeMe.ca
aniez
Fanka BB :)
Zielona piękne! Mam podobne, tzn.na takiej samej koturnie i są bardzo wygodne, tzn. chwilowo byly, bo mi kot pasek zjadl i do szewca nie dotalam, ale nadrobię ten brak
Elvie netto czy brutto ta cena? W Oszolomie, jak jest % to tyle brutto wychodzi, dlatego pytam, coby wiedzieć, czy ruszyc puppe.
Ja zawsze kupuje 250, bo jakość ma znaczenie, niech nie wietrzeje, chociaż u mnie to trudne co Aniam
Elvie netto czy brutto ta cena? W Oszolomie, jak jest % to tyle brutto wychodzi, dlatego pytam, coby wiedzieć, czy ruszyc puppe.
Ja zawsze kupuje 250, bo jakość ma znaczenie, niech nie wietrzeje, chociaż u mnie to trudne co Aniam
reklama
Elvie- powinna Ci ta Lidlowa smakować, bo jest delikatna w smaku i podobna do Dallmayr, a cena lepsza.
Co do kawy Twojego M. to mnie chyba by nie postawiła na nogi, skoro ma małą zawartość kofeiny ;-) ale smakować by mi pewnie smakowała, bo stopień palenia ma średni, a ja nie lubię mocno palonych kaw.
Pellini jakoś dla mnie szału nie ma jednak wygrywa Lavazza
No i droga skubana
Podziel się: