reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Aha no i jeśli chodzi o kawy to ja zawsze kupuję po 1kg, ale potem to przesypuję do słoiczków, bo podobno kawy należy kupować takie ilości, które się w maksymalnie 2 tygodnie wypije. Aniezowa i Nata pewnie z tym problemu nie mają i kilogramowe mogą śmiało brać:-D

reklama
Zatowarowałam się... aniez uwielbiam to hasło :tak:

Kupiłam sobie pikowany płaszczyk w Carry za 179 zł :-) szukałam fasonu u nich na stronie ale nie ma :-( jeszcze poszperam :tak:

Dla M. kupiłam samolocik z SICO coby mu żal nie było... i dzieci nie mam :-)

Zielona piękne! Mam podobne, tzn.na takiej samej koturnie i są bardzo wygodne, tzn. chwilowo byly, bo mi kot pasek zjadl i do szewca nie dotalam, ale nadrobię ten brak :D

Elvie netto czy brutto ta cena? W Oszolomie, jak jest % to tyle brutto wychodzi, dlatego pytam, coby wiedzieć, czy ruszyc puppe.

Ja zawsze kupuje 250, bo jakość ma znaczenie, niech nie wietrzeje, chociaż u mnie to trudne :p co Aniam :p

aniez - podałam już cenę brutto. Wybieram się to mogę Ci kupić.

zielona - sandałki faktycznie cudne i jakie optymistyczne kolory. Na wygodne wyglądają.

reklama
Elvie- powinna Ci ta Lidlowa smakować, bo jest delikatna w smaku i podobna do Dallmayr, a cena lepsza.
Co do kawy Twojego M. to mnie chyba by nie postawiła na nogi, skoro ma małą zawartość kofeiny ;-) ale smakować by mi pewnie smakowała, bo stopień palenia ma średni, a ja nie lubię mocno palonych kaw.

Pellini jakoś dla mnie szału nie ma :tak: jednak wygrywa Lavazza :tak:
No i droga skubana

Do góry