reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Aniam Twoje też są piękne, firma solidna.
Te kolorowe jeździki to właśnie bardziej dla zabawy. Niech ma szogun swoją walizkę, będzie ją ciągała a jak się zmęczy to ją pociągnę, hehe.

reklama
No właśnie mam nadzieje że będą dobrej jakości :tak: to dla mnie najważniejsze . jeszcze je i tak pewnie zastreczuje .
No własnie dla zabawy to bym musiała nabyć dwie he he .
Biedronka mi się najbardziej podoba

hihi Kittek , moja Pola też sobie niebieską patrzyła choć próbowałam ją na inne bardziej kolorowe namówić.

Aniam ,podręczny jest do 10 kg.

o rozmiarze butow bylo...ja mam zawsze problem bo Olka np kapcie Befado ma 18 i sa dobre, elefanteny ma 19 i sa przy duze... wszedzie gdzie pojde kupic jej jakies butki to rozmiar ktory dla niej jest ok nie ma sztywnej podeszwy a aczej juz ztaka butki musze kupowac...

co do pozostalych rozmiarow to olka tez nosi przewaznie 9-12, rzadko 12-18, rzeczy z HM 9-12 sa dla niej i tak luzne, spodnie jej zjezdzaja, tylko na dlugosc dobre.

a wazy ta moja pchla 10kg dokladnie ( waga z 18 stycznia, chociaz od 20 wrzesnia stoi w miejscu, nawet 200g mniej) i ma jakies 80cm

Chrzestny kupił Julce duży zestaw klocków lego - to pierwszy zestaw - nie kupowaliśmy małej ich bo miała inne klocki - ale powiem tak - dziecka nie było - bawi się nimi cały czas. Teraz rodzice będą musieli sprostać - i dokupowac nowe komplety

Dziewczyny może któraś będzie zainteresowana:

FraniowaMama wygrała voucher w wysokości 2000zł z biura fly.pl na każdą wycieczkę lotniczą do końca 2012 roku.
Niestety nie może wykorzystać tego vouchere i chce go odsprzedać za mniejszą kwotę.
Kontakt z mamą Frania dzielny.franek@gmail.com

reklama
Do góry