reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

natknelam sie na okazyjni.pl tam jakies rabaty i inne cuda wianki. Znalazlam plaszczyk coccodrillo za 48 pln, ale to dla dziewuszek mniejszych od Wredzi,, bo na zgroze 92 jest male, a 98 chwilowo nie ma... Moze ktorejs z Was sie spodoba na wiosne :-D

http://okazyjni.pl/frame.php?kupon=8291

trzeba wejsc w zakladke plaszcze i jest taki fioletowy o nazwie
Coccodrillo Płaszcz Autumn Mist ocieplany -

nie da sie wkleic bezposredniego sznurka

Ostatnia edycja:
reklama
gosia - we wrocławskiej też nie ma, dzwoniłam dzisiaj i pytałam, bo myślałam, że uda mi się Natalci to łóżeczko załatwić.

W Rossmanie promocja na pasty do zębów Lacalut i Sensodyne oraz krem na zimę dla dzieci Nivea (9,99zł).

gosia no niestety nie ma sprawdziłam wszystkie sklepy ikea :/
elvie dziękuję za pomoc no trudno będę musiała poszukać czegoś innego bo łóżeczko Natalki oddajemy Weronice no i nasza pchełka zostanie z niczym

zamówiliśmy wczoraj łóżeczko dla Natalki
DSC_0132.JPG
Taki kolor jak na zdjęciu, wersja z szufladą. Już nie mogę się doczekać kiedy przyjdzie.

reklama
Do góry