reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszki i mamusie 1 kwartał 2009r po 40 tygodniach

hej siostryczki STO LAT DLA TOSIENKI, OLENKI ORAZ NATALKI!!!!niech zdrowo rosna!!!!udanych imprezek zycze:p Jolu nie martw sie o ojca, Mati moj bedzie mial podwojne urodzinki bo tatus ani jego rodzina nie skorzystali z zaproszenia na urodzinki:/ Ex wycofal pozew bo doszedl do wniosku ze sie bedzie pograzal i nawet w ten weekend mati zostaje u mnie w domu bo tatus ma weekend w rzesz na uczelni i imprezach:/ Kasiu- mezczyzni potrafia mnie zadziwiac co jeden to lepszy:) ale pogratulowac pomyslowosci i sprytu ze tyle lat to trwalo i nic nie wyszlo na jaw:/ Aniu placki byly pyszne-szkoda ze tylko u Ciebie podzialaly ale hehe w szpitalu dzien przed porodem tez zajadalam w sosie wegierskim z kolezzanka- i oczywiscie jej akcja porodowa rozpoczela sie o 5 rano a u mnie byla nadal cisza do 3 nad ranem nastepnego dnia:p oki uciekam do roboty:/ jest u nas Aleksik wiec mam znowu rece pelne roboty i te przedswiateczne porzadki ehhh....oki buziaki jeszcze raz wszystkiego naj dla naszych ROCZNIKOW!!!

reklama
Natalko !
Życzę Ci dzisiaj wszystkiego na ziemi ,
co Twoje życie w sen piękny zmieni ,
co Ci pozwoli uśmiechać się zawsze ,
śnij sny przepiękne i najciekawsze !

olciu,tosiu i natalko -wszystkiego najlepszego słoneczka nasze,duzo zdrówka i uśmiechu każdego dnia:-):-):-):-)życzy ciotka i julka:-):-):-):-)

Natalko sto lat sto lat Dużo zdrówka szczęścia i radości. Spełnienia tych maleńkich i wielkich dziecięcych marzeń!!

Dorcia no jestem już napisałam maila poszukiwawczego:-D no to nieźle się załatwiłaś dobrze że już ok. Tosia też malutka pochorowała się:-( Mam nadzieje że już obie zdrowe jak rybki. Współczuję braku gazu ja ostatnio przerabiałam brak prądu gdzie przy kuchence z płytą ceramiczną to niezła porażka:wściekła/y: Czekam z niecierpliwością na foteczki od Ciebie my też mamy ostatnie szaleństwa z placu zabaw. jasiek uwielbia gonić gołębie ogólnie jest postrachem wszystkich gołębi w okolicy:-D Buziaki dla Was
Marzenka gdzie byłaś jak Cię nie było:-)
Ania no nieźle mój ponoć też wszystko musiał w domu robić a teraz nie za bardzo mu tu wychodzi:-)
Monika no w końcu eks zrobił cos normalnego, ale kultury jemu i rodzicom brak skoro nie mają zamiaru na urodzinkach się pojawić ale z drugiej strony nie będzie niezdrowej atmosfery
Dotinka gdzie jesteś?
Ja dzis znów umyłam okienko także teraz to tylko w sypialni mi zostało, czekam aż młody wstanie i lecimy na spacerek, a po południu mam wychodne :-D idę z koleżankami z pracy do innej koleżanki też z pracy na parapetówkę Imprezka solowa bo większość to mamuśki które muszą odpocząć od domowego kieratu:tak:

Natalciu kochana najlepsze zyczonka z okazji Twoich pierwszych urodzin!!! samych radosnych dni w Twoim zyciu sloneczko!!!

ach i spoznione zyczonka dla Ciebie Tosienko!! duzo zdrowka i spelnienia wszyyystkich marzen!!!

no i sto lat dla naszych smerfetek Gabi i Wiki ktore dzis koncza 11 miechow :0)

Marzenko gdzies Tysie podziewala!!!:confused:

u mnie tez byla wczoraj akcja z myciem okien! i teraz smialo moze wychodzic u nas slonko...tyle ze sie nie zapowiada...zimno znowu:-( tylko 4 na plusie ...buuuu

Ostatnia edycja:
Dziękujemy serdecznie wszystkim E-ciociom i wszystkim koleżankom i kolegom:-D:-D:-Dza zyczenia. Mój roczniak( już od godziny 13)....teraz rozwala płyty z bajkami i na ziemii jest syf.

WIKI I GABI....sto latek z okazji mini urodzinek, bo dzis konczycie 11 miesięcy laseczki :))

Odezwe się wieczorkiem, bo idę z Alicją na tańce....

BUZIOLE!!!!

Natalko!!Wszystkiego najlepszego roczniaczku mały:-).Dużo radości,miłości i zdrowia kochaniutka.
Tosieńko i Oleńko wam również,spóźnione co prawda,ale szczere życzonka szczęścia,wszystkiego co najlepsze z okazji ukończenia 1roku:-):-)
No i nasze bliźniaczki,Wiki i Gabi już za miesiąc będą pokazywały jeden paluszek :-):-).
Haniu jestem,jestem,ale nie mam czasu.Słońce wyszło i podwórko wołało o pomoc.Emi jeszcze nie chodzi sama,a uwielbia być na dworze,więc i ja spędzam tam długie godziny:-).A do domu wpadam wstawić pranie,obiadek upichcić migiem w między czasie...Może jutro będę miała ciut czasu to pisnę więcej:-)A teraz mykam,bo mała marudzi,śpiąca jest bardzo juz.

Ostatnia edycja:
reklama
Nie myślcie, ze zapomniałam o was:) Dopiero sie zadomowiliśmy... Później poczytam co naskrobałyście... A teraz najwazniejsze:

NATALKO, OLEŃKO, TOSIEŃKO...
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
Z OKAZJI PIERWSZYCH URODZINEK:tak::tak:
NIECH WAM SIE SPEŁNIAJĄ WSZYSTKIE MARZENIA,
NIECH ZABAWKI I RODZICE NIE ROBIĄ WAM NA ZŁOŚĆ,
A SŁONKO NIECH ZAWSZE ŚWIECI TYLKO DLA WAS:))):happy2:

Dziękujemy za życzonka:) WiG

Ostatnia edycja:
Do góry