reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszki i mamusie 1 kwartał 2009r po 40 tygodniach

hej siostryczki STO LAT DLA TOSIENKI, OLENKI ORAZ NATALKI!!!!niech zdrowo rosna!!!!udanych imprezek zycze:p Jolu nie martw sie o ojca, Mati moj bedzie mial podwojne urodzinki bo tatus ani jego rodzina nie skorzystali z zaproszenia na urodzinki:/ Ex wycofal pozew bo doszedl do wniosku ze sie bedzie pograzal i nawet w ten weekend mati zostaje u mnie w domu bo tatus ma weekend w rzesz na uczelni i imprezach:/ Kasiu- mezczyzni potrafia mnie zadziwiac co jeden to lepszy:) ale pogratulowac pomyslowosci i sprytu ze tyle lat to trwalo i nic nie wyszlo na jaw:/ Aniu placki byly pyszne-szkoda ze tylko u Ciebie podzialaly ale hehe w szpitalu dzien przed porodem tez zajadalam w sosie wegierskim z kolezzanka- i oczywiscie jej akcja porodowa rozpoczela sie o 5 rano a u mnie byla nadal cisza do 3 nad ranem nastepnego dnia:p oki uciekam do roboty:/ jest u nas Aleksik wiec mam znowu rece pelne roboty i te przedswiateczne porzadki ehhh....oki buziaki jeszcze raz wszystkiego naj dla naszych ROCZNIKOW!!!

reklama
Natalko !
Życzę Ci dzisiaj wszystkiego na ziemi ,
co Twoje życie w sen piękny zmieni ,
co Ci pozwoli uśmiechać się zawsze ,
śnij sny przepiękne i najciekawsze !

olciu,tosiu i natalko -wszystkiego najlepszego słoneczka nasze,duzo zdrówka i uśmiechu każdego dnia:-):-):-):-)życzy ciotka i julka:-):-):-):-)

Natalko sto lat sto lat Dużo zdrówka szczęścia i radości. Spełnienia tych maleńkich i wielkich dziecięcych marzeń!!

Dorcia no jestem już napisałam maila poszukiwawczego:-D no to nieźle się załatwiłaś dobrze że już ok. Tosia też malutka pochorowała się:-( Mam nadzieje że już obie zdrowe jak rybki. Współczuję braku gazu ja ostatnio przerabiałam brak prądu gdzie przy kuchence z płytą ceramiczną to niezła porażka:wściekła/y: Czekam z niecierpliwością na foteczki od Ciebie my też mamy ostatnie szaleństwa z placu zabaw. jasiek uwielbia gonić gołębie ogólnie jest postrachem wszystkich gołębi w okolicy:-D Buziaki dla Was
Marzenka gdzie byłaś jak Cię nie było:-)
Ania no nieźle mój ponoć też wszystko musiał w domu robić a teraz nie za bardzo mu tu wychodzi:-)
Monika no w końcu eks zrobił cos normalnego, ale kultury jemu i rodzicom brak skoro nie mają zamiaru na urodzinkach się pojawić ale z drugiej strony nie będzie niezdrowej atmosfery
Dotinka gdzie jesteś?
Ja dzis znów umyłam okienko także teraz to tylko w sypialni mi zostało, czekam aż młody wstanie i lecimy na spacerek, a po południu mam wychodne :-D idę z koleżankami z pracy do innej koleżanki też z pracy na parapetówkę Imprezka solowa bo większość to mamuśki które muszą odpocząć od domowego kieratu:tak:

Natalciu kochana najlepsze zyczonka z okazji Twoich pierwszych urodzin!!! samych radosnych dni w Twoim zyciu sloneczko!!!

ach i spoznione zyczonka dla Ciebie Tosienko!! duzo zdrowka i spelnienia wszyyystkich marzen!!!

no i sto lat dla naszych smerfetek Gabi i Wiki ktore dzis koncza 11 miechow :0)

Marzenko gdzies Tysie podziewala!!!:confused:

u mnie tez byla wczoraj akcja z myciem okien! i teraz smialo moze wychodzic u nas slonko...tyle ze sie nie zapowiada...zimno znowu:-( tylko 4 na plusie ...buuuu

Ostatnia edycja:
Dziękujemy serdecznie wszystkim E-ciociom i wszystkim koleżankom i kolegom:-D:-D:-Dza zyczenia. Mój roczniak( już od godziny 13)....teraz rozwala płyty z bajkami i na ziemii jest syf.

WIKI I GABI....sto latek z okazji mini urodzinek, bo dzis konczycie 11 miesięcy laseczki :))

Odezwe się wieczorkiem, bo idę z Alicją na tańce....

BUZIOLE!!!!

Natalko!!Wszystkiego najlepszego roczniaczku mały:-).Dużo radości,miłości i zdrowia kochaniutka.
Tosieńko i Oleńko wam również,spóźnione co prawda,ale szczere życzonka szczęścia,wszystkiego co najlepsze z okazji ukończenia 1roku:-):-)
No i nasze bliźniaczki,Wiki i Gabi już za miesiąc będą pokazywały jeden paluszek :-):-).
Haniu jestem,jestem,ale nie mam czasu.Słońce wyszło i podwórko wołało o pomoc.Emi jeszcze nie chodzi sama,a uwielbia być na dworze,więc i ja spędzam tam długie godziny:-).A do domu wpadam wstawić pranie,obiadek upichcić migiem w między czasie...Może jutro będę miała ciut czasu to pisnę więcej:-)A teraz mykam,bo mała marudzi,śpiąca jest bardzo juz.

Ostatnia edycja:
reklama
Nie myślcie, ze zapomniałam o was:) Dopiero sie zadomowiliśmy... Później poczytam co naskrobałyście... A teraz najwazniejsze:

NATALKO, OLEŃKO, TOSIEŃKO...
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
Z OKAZJI PIERWSZYCH URODZINEK:tak::tak:
NIECH WAM SIE SPEŁNIAJĄ WSZYSTKIE MARZENIA,
NIECH ZABAWKI I RODZICE NIE ROBIĄ WAM NA ZŁOŚĆ,
A SŁONKO NIECH ZAWSZE ŚWIECI TYLKO DLA WAS:))):happy2:

Dziękujemy za życzonka:) WiG

Ostatnia edycja:
Do góry